Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | Straton: "Mi-as dori sa joc pe un stadion al lui Dinamo"

 

Straton îl susţine pe Mulţescu: "E un antrenor foarte bun, care a venit într-un moment greu"




Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Hermannstadt, în primul meci disputat sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.



Venit în finalul sezonului trecut, când Dinamo lupta pentru salvarea de la retrogradare, Gheorghe Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo, însă nu e sigur de postul său. Unul dintre favoriţii patronilor spanioli pentru a veni pe banca echipei din Ştefan cel Mare este Cosmin Contra, însă jucătorii lui Dinamo speră ca Mulţescu să rămână în continuare la echipă.


"Sincer, nici nu ştiu dacă a fost un început. Cu pandemia asta nu mai ştiu care a fost finalul, care a fost începutul. A fost un meci cu încărcătură destul de multă pentru că avem un patronat nou, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, din păcate s-a terminat egal, mergem mai departe şi sper ca uşor, uşor să se regleze lucrurile din toate punctele de vedere şi noi să legăm acest punct de următoarele 3 cu Chindia.



 

Deocamdată, echipa este alături de Gigi Mulţescu, noi ştim că rămâne Gigi Mulţescu şi nu am ce să comentez, este un antrenor foarte bun, a venit într-un moment greu. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar nu ştiu nimic mai mult" , a spus Cătălin Straton.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii