Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


VIDEO | Straton: "Mi-as dori sa joc pe un stadion al lui Dinamo"

 

Straton îl susţine pe Mulţescu: "E un antrenor foarte bun, care a venit într-un moment greu"
Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Hermannstadt, în primul meci disputat sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.Venit în finalul sezonului trecut, când Dinamo lupta pentru salvarea de la retrogradare, Gheorghe Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo, însă nu e sigur de postul său. Unul dintre favoriţii patronilor spanioli pentru a veni pe banca echipei din Ştefan cel Mare este Cosmin Contra, însă jucătorii lui Dinamo speră ca Mulţescu să rămână în continuare la echipă.


"Sincer, nici nu ştiu dacă a fost un început. Cu pandemia asta nu mai ştiu care a fost finalul, care a fost începutul. A fost un meci cu încărcătură destul de multă pentru că avem un patronat nou, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, din păcate s-a terminat egal, mergem mai departe şi sper ca uşor, uşor să se regleze lucrurile din toate punctele de vedere şi noi să legăm acest punct de următoarele 3 cu Chindia. 

Deocamdată, echipa este alături de Gigi Mulţescu, noi ştim că rămâne Gigi Mulţescu şi nu am ce să comentez, este un antrenor foarte bun, a venit într-un moment greu. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar nu ştiu nimic mai mult" , a spus Cătălin Straton.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii