Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






VIDEO | Straton: "Mi-as dori sa joc pe un stadion al lui Dinamo"

 

Straton îl susţine pe Mulţescu: "E un antrenor foarte bun, care a venit într-un moment greu"




Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Hermannstadt, în primul meci disputat sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.



Venit în finalul sezonului trecut, când Dinamo lupta pentru salvarea de la retrogradare, Gheorghe Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo, însă nu e sigur de postul său. Unul dintre favoriţii patronilor spanioli pentru a veni pe banca echipei din Ştefan cel Mare este Cosmin Contra, însă jucătorii lui Dinamo speră ca Mulţescu să rămână în continuare la echipă.


"Sincer, nici nu ştiu dacă a fost un început. Cu pandemia asta nu mai ştiu care a fost finalul, care a fost începutul. A fost un meci cu încărcătură destul de multă pentru că avem un patronat nou, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, din păcate s-a terminat egal, mergem mai departe şi sper ca uşor, uşor să se regleze lucrurile din toate punctele de vedere şi noi să legăm acest punct de următoarele 3 cu Chindia.



 

Deocamdată, echipa este alături de Gigi Mulţescu, noi ştim că rămâne Gigi Mulţescu şi nu am ce să comentez, este un antrenor foarte bun, a venit într-un moment greu. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar nu ştiu nimic mai mult" , a spus Cătălin Straton.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii