Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


VIDEO | Straton: "Mi-as dori sa joc pe un stadion al lui Dinamo"

 

Straton îl susţine pe Mulţescu: "E un antrenor foarte bun, care a venit într-un moment greu"
Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Hermannstadt, în primul meci disputat sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.Venit în finalul sezonului trecut, când Dinamo lupta pentru salvarea de la retrogradare, Gheorghe Mulţescu şi-a prelungit contractul cu Dinamo, însă nu e sigur de postul său. Unul dintre favoriţii patronilor spanioli pentru a veni pe banca echipei din Ştefan cel Mare este Cosmin Contra, însă jucătorii lui Dinamo speră ca Mulţescu să rămână în continuare la echipă.


"Sincer, nici nu ştiu dacă a fost un început. Cu pandemia asta nu mai ştiu care a fost finalul, care a fost începutul. A fost un meci cu încărcătură destul de multă pentru că avem un patronat nou, ne-am dorit foarte mult să câştigăm, din păcate s-a terminat egal, mergem mai departe şi sper ca uşor, uşor să se regleze lucrurile din toate punctele de vedere şi noi să legăm acest punct de următoarele 3 cu Chindia. 

Deocamdată, echipa este alături de Gigi Mulţescu, noi ştim că rămâne Gigi Mulţescu şi nu am ce să comentez, este un antrenor foarte bun, a venit într-un moment greu. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar nu ştiu nimic mai mult" , a spus Cătălin Straton.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii