Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Cosmin Contra anunță revoluția la Dinamo! Buget imens

 


Cosmin Contra anunță revoluția la Dinamo! Buget imens




Cosmin Contra (44 de ani) va fi antrenorul lui Dinamo în următoarele două sezoane. „Guriță” a vorbit despre proiectul în care a fost atras de investitorii spanioli. 


Cosmin Contra va debuta în noul mandat la Dinamo luni, de la ora 21:00, în deplasarea da la Ploiești, contra Chindiei Târgoviște. Fostul selecționer va efectua mâine primul antrenament și își va cunoaște elevii. Despre obiectiv, Contra a declarat că nu poate fi altul decât accederea în play-off. 


Contra anunță un buget de 10 milioane de euro


„În primul rând sunt antrenor, nu manager. Cunoscând însă problemele de aici, sfaturile mele sunt luate în considerare. Bugetul e destul de mare, mare. Din ce știu eu, își doresc un buget de 10 milioane de euro în primul an. Nu știu dacă e un buget de titlu. 


Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim. Zilele următoare vom definitiva multe dintre ele. Transferurile de până acum au fost făcute înainte ca eu să ajung la un acord, eu zic că sunt două mutări (n.r. Vlad Achim și Janusz Gol) reușite din toate punctele de vedere. Sper să se adapteze cât mai rapid la cerințele unui club ca Dinamo.”, a declarat Cosmin Contra la Fotbal Club, de la Digisport. 


Stabilitate financiară vom avea, investiții importante vor fi și la nivel de echipă, dar și la nivel de infrastructură. Cerințele sunt mari la Dinamo. Unicul nostru obiectiv e intrarea în play-off

- Cosmin Contra, antrenor Dinamo


sursa text, foto: gsp.ro

sursa video:  Digi Sport 1

Comentarii

  1. Bun venit C.CONTRA ! Multă baftă în acțiunile viitoare de la DINAMO ,ptr.că eu cred în tine dacă vei fi sprijinit de noii acționari ,eu sunt un realist și cred că ceți-ai propus ptr început accederea în ply off este decent iar un loc pe podium ar fi un bonus ! Dar totul depinde de buget și transferurile următoare (nu cantitativ ci calitativ!),de investițiile din infrastructură (mai ales în copii care se antrenau pe unde puteau!) ,creșterea și promovarea propriilor jucători ,un lucru benefic ptr menținerea talentelor lui DINAMO în club prin reînfințarea echpei a 2a și înscrierea în liga a 3 a (unde ar trebui urmărite idealuri îndrăznețe clasarea pe locuri fruntașe ,chiar promovarea în liga a 2 a )! Cel mai important este primenirea lotului și cristalizarea lui printr-o pregătire bună acum în pauza competițională !SUCCES COSMIN CONTRA și FORTZA DINAMO !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajută să fie așa!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu