Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra pregătește încă o revenire în Ștefan cel Mare

 





Cosmin Contra (44 de ani) a efectuat astăzi primul antrenament de la revenirea la Dinamo. Fostul selecționer a început să lucreze și la transferuri. 


Cosmin Contra a intrat serios în pâine la Dinamo și pregătește încă o revenire la Dinamo. E vorba despre Francisco Molinero, 35 de ani, fostul fundaș dreapta al lui Atletico Madrid, care a mai jucat în echipa ”câinilor” în perioada 2009/2010. Atunci el a fost adus în „Ștefan cel Mare” de impresarul Toni Curea, cel ce-a vrut să intermedieze sosirea lui Herminio Menendez la Dinamo. Molinero a avut contract cu Sporting Gijon până în această vară. 


21 de meciuri

are Francisco Molinero în tricoul lui Dinamo


Dinamo aduce jucători cu experiență

Dinamo a oficializat două transferuri în această vară, mijlocașii Vlad Achim (32 de ani) și Janusz Gol (34 de ani). „Câinii” sunt la un pas să obțină și semnătura atacantului Adam Nemec (34 de ani).


Contra promite transferuri

„Avem nevoie de multe întăriri. Suntem în discuții avansate cu foarte mulți jucători, nu vreau să dau nume, nu e corect, dar sunt cel puțin 10-15 jucători cu care vorbim. Zilele următoare vom definitiva multe dintre ele. Transferurile de până acum au fost făcute înainte ca eu să ajung la un acord, eu zic că sunt două mutări (n.r. Vlad Achim și Janusz Gol) reușite din toate punctele de vedere. Sper să se adapteze cât mai rapid la cerințele unui club ca Dinamo”

- Cosmin Contra, antrenor Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii

  1. COSMINE! Dacă tot se dau contractede 12-15000 de euro pe lună ,jucători de 26-28 de ani nu găsiți? Sînt de acord că trebuie experiență ,dar trebuie și sânge tânăr ptr că tinerii dacă nu joacă se plafonează (vorbesc de cei din lot)iar la echipa a 2 atrebuie implementat sistemul de joc de la prima echipă !Eu personal sînt sigur că ești doritor de revanșă după perioada de la națională și am încredere că vei face totul ptr ca DINAMO să revină acolo unde -i este locul în play -off luptându-se ptr titlu și CUPĂ !BAFTĂ MULTĂ!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu