Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra promite un Dinamo ca ”un club de primă divizie din Spania”

 

Contra promite un Dinamo ca ”un club de primă divizie din Spania”


Cosmin Contra (44 de ani) a fost prezentat oficial ca antrenor principal la Dinamo, cu ocazia primei apariții a noului patron din Ștefan cel Mare, spaniolul Pablo Cortacero.

Cosmin Contra, despre noul Dinamo: ”Va arăta ca un club de primă ligă din Spania!”

”Am spus că mă voi întoarce la Dinamo numai cu un proiect foarte solid. Asta implică schimbare multor lucruri, în bine. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi este locul. Primul obiectiv este intrarea în play-off, iar în doi-trei ani vrem să fim o candidată serioasă la titlu.


Eu voi munci cât pot de bine pentru a transforma această echipă într-o echipă câștigătoare. Sper ca într-o lună de zile să vedem adevărata față a echipei Dinamo. Până atunci sper să avem rezultatele dorite de toți.

Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, management”, a spus tehnicianul Contra.


Obiectivul clar al lui Dinamo. ”Nu putem intra în play-off cu echipa actuală!”

Antrenorul care a pregătit naționala între 2017 și 2019 a comentat situația clubului și a confirmat că play-off-ul este obiectivul lui Dinamo.


”Au fost trei ani grei pentru Dinamo, din toate punctele de vedere. Nu pot să vă spun ce garanții am cerut ca să vin la Dinamo. Formația joacă pe Național Arena, avem echipa a doua, s-au plătit salariile, toate lucrurile astea mă fac să cred că lucrurile vor merge mai bine. Doar pe domnul Melero îl știam înainte să negociez.


Pentru acest sezon singurul obiectiv este intrarea în play-off. Este primul și singurul obiectiv pe care îl am, după aceea vom mai vedea”, a mai zis Cosmin Contra.


El recunoaște că e nevoie de întăriri, pentru că lotul actual nu poate să se claseze în fruntea Ligii 1.


”În momentul de față avem nevoie de experiență. Fotbaliștii tineri vor crește mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu mai multă experiență pe posturile deficitare”, a afirmat ”Guriță”.



sursa: digisport.ro

Comentarii