Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adam Nemec s-a înțeles cu Dinamo!

 

Refuz după refuz! Adam Nemec i-a dat din nou "reject" lui Gigi Becali »  Ultima ofertă declinată de slovac


Adam Nemec (34 de ani, atacant) s-a înțeles cu Dinamo. Din informațiile GSP.ro, fotbalistul va semna cu roș-albii un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, cu 12.000 de euro salariu lunar. Urmează să fie prezentat oficial în scurt timp.


Dinamo este ultima șansă din carieră pentru Nemec. A vrut să plece din „haită" în urmă cu doi ani, mai ales din cauza distanței față de cea care i-a devenit soție, frumoasa Zuzana, fostă Miss Slovacia, acum de-abia așteaptă să semneze cu bucureștenii.


N-a mai jucat din februarie și a avut un sezon negru la Pafos, în Cipru: un gol în 14 meciuri. Iar reușita a fost pe 23 august 2019. Nemec este apreciat totuși de către fanii din Ștefan cel Mare, după ce-a marcat 20 de goluri în 64 de partide pentru Dinamo.


De asemenea, Dinamo speră să-l convingă și pe Paul Anton, liber de contract de două săptămâni după despărțirea de KS Samara. Roș-albii îi pregătesc un salariu mare jucătorului din partea căruia așteaptă un răspuns în următoarele 48 de ore: nu mai puțin de 15.000 de euro pe lună! 


„Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar și al meu”

Paul Anton pentru Gazetă (12 august)


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


sursa: gsp.ro

Comentarii