Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






N'Diaye: "Vreau să le mulțumesc suporterilor dinamoviști, ei au tot respectul meu"

 

N'Diaye: "Vreau să le mulțumesc suporterilor dinamoviști, ei au tot respectul meu"


Mamoutou N'Diaye (30 de ani) a plecat de la Dinamo și a ținut să transmită un mesaj printr-o scrisoare în care acuză tratamentul la care a fost supus. Principalul vizat este Bogdan Bălănescu. 


Mamoutou N'Diaye a jucat ultima dată pentru Dinamo pe 31 mai 2019, în ultima etapă a play-out-ului ediției 2018/2019. Din acel moment, mijlocașul din Mali a fost o prezență enigmatică în Ștefan cel Mare. Fotbalistul cu 18 prezențe în Liga 1 a încercat să explice totul, printr-o scrisoare trimisă Gazetei Sporturilor.


Mesajul transmis de N'Diaye prin intermediul GSP

„Acum, că sezonul s-a încheiat, sunt capabil să răspund unor întrebări despre relația mea cu Dinamo. În primul rând, vreau să le mulțumesc suporterilor dinamoviști. Ei au tot respectul meu și ei sunt oamenii care iubesc cu adevărat acest club, iubesc fotbalul și nu s-au oprit nicio clipă din a sprijini echipa, indiferent cât de bună sau de rea a fost situația. Asta am observat în perioada petrecută la club. Au făcut multe lucruri pentru echipă, nu doar emoțional, ci și financiar. 


Personal, cred că Bălănescu, care a fost până acum reponsabil de ce se întâmpla la club, nu era omul potrivit pentru această funcție. Spun asta pentru că nu am văzut devotamentul unui lider, nu am văzut să aibă cele mai bune intenții, să fie pe aceeași poziție cu clubul. O persoană care pune interesele personale deasupra clubului, folosind metode neortodoxe pentru a obține ce dorește, nu e o persoană care ar trebui să ocupe o funcție de conducere. Asta e opinia mea. E adevărat că am avut multe neînțelegeri cu managamentul, situații în care am fost tratat cu o lipsă totală de respect. E o pagină din trecut pe care vreau să o uit. Mă bucur că vor fi schimbări la club. 


Pentru mulți, situația mea a fost un mister. După ce Rednic a plecat de la echipă, clubul a vrut să plec și eu. L-am respectat și încă îl respect pe Rednic, avea planuri interesante cu echipa. Nu am vrut să plec, le-am cerut să îmi plătească cele 5 luni de contract. Atunci nu aș fi avut nicio problemă. Am fost în Belgia, apoi am revenit să îmi iau bagajele. În acel moment, Dusan Uhrin era antrenor principal și mi-a cerut să rămân și să ajut echipa, să merg în cantonament. Eram într-o formă bună, dar m-am accidentat. Dusan e un antrenor excelent, am avut o relație bună. 


Antrenorul nou, după Uhrin, (n.r. Mihalcea) nu a vorbit deloc cu mine. Eram la antrenament cu echipa, lucram suplimentar la o clinică privată, plătind eu totul. Scopul meu era să mă refac și să intru pe teren. Echipa traversa o perioadă dificilă și voiam să ajut colegii. Nu știu dacă aș fi putut face diferența, dar aș fi dat totul pe teren. Nu am primit nicio șansă. După expirarea contractului, când echipa trecea prin momente și mai dificile, conducerea mi-a cerut să semnez un contract până la finalul sezonului. Nu am fost de acord, pentru că așteptasem deja prea mult. Nu am resentimente, sunt un profesionist și le doresc mult succes în viitor”, a transmis Mamoutou N'Diaye.


sursa: gsp.ro

Comentarii

  1. Cuvinte foarte frumoase... nu era nici slab că jucător! Îmi pare rău că s-a terminat așa. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuvinte frumoase ,insa daca era bun nu era prost niciunul sa nu il bage. Daca nici iubitul lui,rednic nu prea l-a folosit...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu