Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Sperante pentru tinerii jucatori de la Dinamo

 


Dinamo şi-a reînfiinţat echipa secundă


FC Dinamo a reînfiinţat echipa a II-a şi a cerut FRF un loc în Liga a III-a pentru aceasta, după ce sub conducerea lui Ionuţ Negoiţă aceasta a fost desfiinţată în urmă cu câţiva ani."Analizând structura sportivă a clubului Dinamo Bucureşti, noul acţionar majoritar a decis astăzi înfiinţarea echipei secunde a clubului, FC Dinamo B.


<Această decizie este motivată de preocuparea noastră constantă pentru dezvoltarea tinerilor jucători în cadrul clubului. FC Dinamo B reprezintă o punte, o etapă foarte importantă de formare, ca jucător profesionist, între categoria U19 şi prima echipă>", este mesajul transmis de directorul sportiv Rufo Collado, prin intermediul site-ului oficial.


Clubul Dinamo Bucureşti a solicitat Federaţiei Române de Fotbal (FRF) înregistrarea echipei FC Dinamo B în Liga 3 pentru noul sezon competiţional", se arată într-un comunicat al clubului.


Gruparea bucureşteană are de joi un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.


În noul sezon din Liga 3, Dinamo B poate da peste Steaua Bucureşti şi FCSB B. sursa: telekomsport.ro

Comentarii