Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Primele 3 transferuri încercate de Contra

 


Primele 3 transferuri încercate de ContraCosmin Contra (44 de ani) a ajuns în România, urmează să semneze cu Dinamo în următoarele ore, iar șefii spanioli ai „câinilor” pregătesc deja întăriri pentru „Guriță”.

Dinamo a luat legătura cu agenții jucătorilor Paul Anton (29, mijlocaș central) și Adam Nemec (34, atacant), doi dintre preferații lui Contra, alături de care a mai colaborat în Ștefan cel Mare. 


„Sunt în discuții cu mai multe echipe și nu ar fi corect față de una sau cealaltă să-mi exprim acum părerea, fiindcă nu am luat o decizie încă. O să cântăresc fiecare ofertă în parte și abia după aceea voi face anunțul”, a declarat Anton, liber de contract de două săptămâni după despărțirea de KS Samara.


De asemenea, și George Țucudean (29, atacant) reprezintă o soluție interesantă pentru Contra, deși spaniolii nu sunt încă deciși dacă să-l transfere pe fostul jucător al lui CFR Cluj, din cauza problemelor medicale ale arădeanului.


18 goluri

în 74 de meciuri în Liga 1 are Țucudean pentru Dinamo


33 de meciuri

a jucat Nemec pentru Dinamo în ultimul sezon (2017-2018), reușind 7 goluri


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


Cosmin Contra a ajuns în România! Urmează să semneze cu Dinamo

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii un contract valabil pe doi ani.


3

este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligiisursa: gsp.ro

Comentarii