Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primele 3 transferuri încercate de Contra

 


Primele 3 transferuri încercate de Contra



Cosmin Contra (44 de ani) a ajuns în România, urmează să semneze cu Dinamo în următoarele ore, iar șefii spanioli ai „câinilor” pregătesc deja întăriri pentru „Guriță”.





Dinamo a luat legătura cu agenții jucătorilor Paul Anton (29, mijlocaș central) și Adam Nemec (34, atacant), doi dintre preferații lui Contra, alături de care a mai colaborat în Ștefan cel Mare. 


„Sunt în discuții cu mai multe echipe și nu ar fi corect față de una sau cealaltă să-mi exprim acum părerea, fiindcă nu am luat o decizie încă. O să cântăresc fiecare ofertă în parte și abia după aceea voi face anunțul”, a declarat Anton, liber de contract de două săptămâni după despărțirea de KS Samara.


De asemenea, și George Țucudean (29, atacant) reprezintă o soluție interesantă pentru Contra, deși spaniolii nu sunt încă deciși dacă să-l transfere pe fostul jucător al lui CFR Cluj, din cauza problemelor medicale ale arădeanului.


18 goluri

în 74 de meciuri în Liga 1 are Țucudean pentru Dinamo


33 de meciuri

a jucat Nemec pentru Dinamo în ultimul sezon (2017-2018), reușind 7 goluri


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


Cosmin Contra a ajuns în România! Urmează să semneze cu Dinamo

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii un contract valabil pe doi ani.


3

este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii



sursa: gsp.ro

Comentarii