Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Primele 3 transferuri încercate de Contra

 


Primele 3 transferuri încercate de ContraCosmin Contra (44 de ani) a ajuns în România, urmează să semneze cu Dinamo în următoarele ore, iar șefii spanioli ai „câinilor” pregătesc deja întăriri pentru „Guriță”.

Dinamo a luat legătura cu agenții jucătorilor Paul Anton (29, mijlocaș central) și Adam Nemec (34, atacant), doi dintre preferații lui Contra, alături de care a mai colaborat în Ștefan cel Mare. 


„Sunt în discuții cu mai multe echipe și nu ar fi corect față de una sau cealaltă să-mi exprim acum părerea, fiindcă nu am luat o decizie încă. O să cântăresc fiecare ofertă în parte și abia după aceea voi face anunțul”, a declarat Anton, liber de contract de două săptămâni după despărțirea de KS Samara.


De asemenea, și George Țucudean (29, atacant) reprezintă o soluție interesantă pentru Contra, deși spaniolii nu sunt încă deciși dacă să-l transfere pe fostul jucător al lui CFR Cluj, din cauza problemelor medicale ale arădeanului.


18 goluri

în 74 de meciuri în Liga 1 are Țucudean pentru Dinamo


33 de meciuri

a jucat Nemec pentru Dinamo în ultimul sezon (2017-2018), reușind 7 goluri


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


Cosmin Contra a ajuns în România! Urmează să semneze cu Dinamo

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii un contract valabil pe doi ani.


3

este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligiisursa: gsp.ro

Comentarii