Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Dinamo a mai efectuat astăzi un transfer!

 

Dinamo a mai efectuat astăzi un transfer!Dinamo a efectuat astăzi a doua mutare a acestui mercato, transferând un fotbalist polonez cu experiență, Janusz Gol, 34 de ani. Fostul căpitan al Cracoviei a semnat un angajament pe un sezon, cu posibilitatea de a mai extinde pe încă unul.


Închizătorul a fost coechipier cu un alt ex-dinamovist, Sergiu Hanca, la KS Cracovia, internaționalul român preluând banderola de căpitan din această vară. Gol este unul dintre ultimii căpitani ai lui Pasy. „Sincer, eu nu i-am găsit niciun defect lui Janusz într-un an și jumătate. Este un fotbalist de echipă. Aleargă mult, se pune în slujba formației, nu e individualist. Tehnic, nu prea pierde mingea. Are viziune în joc și inteligență. Mijlocaș central, numerele 6 și 8. 


Recuperează mult. Și ca om, este un caracter super, unul dintre cei mai mișto colegi pe care i-am avut vreodată. Să nu vă luați după vârstă! Nu are nicio legătură, e mai vână și arată mai bine decât unul de 20 de ani. E un exemplu”, i-a creionat portretul Sergiu.

Experiență multiplă

Mijlocașul central de 1,82 de metri a debutat în prima ligă în ediția 2008/2009 la Belchatow, unde a stat trei ani, marcând de 3 ori în 68 de meciuri. În 2010, a bifat prima din cele 8 selecții la naționala țării sale. În același an a ajuns la Legia Varșovia, acolo unde a jucat în grupele Europa League. 


Trei ani a petrecut în capitala Poloniei, a evoluat în 87 de meciuri și a marcat 8 goluri, oferind și 9 assist-uri în toate competițiile. Ulterior, a strâns 5 ani în Rusia, la Amkar Perm, pentru ca în ultimele două sezoane să evolueze la Cracovia. Tocmai a câștigat Cupa Poloniei în urmă cu o lună.


325.000 euro

este cota polonezului pe transfermarkt


31 de meciuri

a strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri


sursa: gsp.ro

Comentarii