Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a mai efectuat astăzi un transfer!

 

Dinamo a mai efectuat astăzi un transfer!Dinamo a efectuat astăzi a doua mutare a acestui mercato, transferând un fotbalist polonez cu experiență, Janusz Gol, 34 de ani. Fostul căpitan al Cracoviei a semnat un angajament pe un sezon, cu posibilitatea de a mai extinde pe încă unul.


Închizătorul a fost coechipier cu un alt ex-dinamovist, Sergiu Hanca, la KS Cracovia, internaționalul român preluând banderola de căpitan din această vară. Gol este unul dintre ultimii căpitani ai lui Pasy. „Sincer, eu nu i-am găsit niciun defect lui Janusz într-un an și jumătate. Este un fotbalist de echipă. Aleargă mult, se pune în slujba formației, nu e individualist. Tehnic, nu prea pierde mingea. Are viziune în joc și inteligență. Mijlocaș central, numerele 6 și 8. 


Recuperează mult. Și ca om, este un caracter super, unul dintre cei mai mișto colegi pe care i-am avut vreodată. Să nu vă luați după vârstă! Nu are nicio legătură, e mai vână și arată mai bine decât unul de 20 de ani. E un exemplu”, i-a creionat portretul Sergiu.

Experiență multiplă

Mijlocașul central de 1,82 de metri a debutat în prima ligă în ediția 2008/2009 la Belchatow, unde a stat trei ani, marcând de 3 ori în 68 de meciuri. În 2010, a bifat prima din cele 8 selecții la naționala țării sale. În același an a ajuns la Legia Varșovia, acolo unde a jucat în grupele Europa League. 


Trei ani a petrecut în capitala Poloniei, a evoluat în 87 de meciuri și a marcat 8 goluri, oferind și 9 assist-uri în toate competițiile. Ulterior, a strâns 5 ani în Rusia, la Amkar Perm, pentru ca în ultimele două sezoane să evolueze la Cracovia. Tocmai a câștigat Cupa Poloniei în urmă cu o lună.


325.000 euro

este cota polonezului pe transfermarkt


31 de meciuri

a strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri


sursa: gsp.ro

Comentarii