Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a mai efectuat astăzi un transfer!

 

Dinamo a mai efectuat astăzi un transfer!



Dinamo a efectuat astăzi a doua mutare a acestui mercato, transferând un fotbalist polonez cu experiență, Janusz Gol, 34 de ani. Fostul căpitan al Cracoviei a semnat un angajament pe un sezon, cu posibilitatea de a mai extinde pe încă unul.


Închizătorul a fost coechipier cu un alt ex-dinamovist, Sergiu Hanca, la KS Cracovia, internaționalul român preluând banderola de căpitan din această vară. Gol este unul dintre ultimii căpitani ai lui Pasy. „Sincer, eu nu i-am găsit niciun defect lui Janusz într-un an și jumătate. Este un fotbalist de echipă. Aleargă mult, se pune în slujba formației, nu e individualist. Tehnic, nu prea pierde mingea. Are viziune în joc și inteligență. Mijlocaș central, numerele 6 și 8. 


Recuperează mult. Și ca om, este un caracter super, unul dintre cei mai mișto colegi pe care i-am avut vreodată. Să nu vă luați după vârstă! Nu are nicio legătură, e mai vână și arată mai bine decât unul de 20 de ani. E un exemplu”, i-a creionat portretul Sergiu.

Experiență multiplă

Mijlocașul central de 1,82 de metri a debutat în prima ligă în ediția 2008/2009 la Belchatow, unde a stat trei ani, marcând de 3 ori în 68 de meciuri. În 2010, a bifat prima din cele 8 selecții la naționala țării sale. În același an a ajuns la Legia Varșovia, acolo unde a jucat în grupele Europa League. 


Trei ani a petrecut în capitala Poloniei, a evoluat în 87 de meciuri și a marcat 8 goluri, oferind și 9 assist-uri în toate competițiile. Ulterior, a strâns 5 ani în Rusia, la Amkar Perm, pentru ca în ultimele două sezoane să evolueze la Cracovia. Tocmai a câștigat Cupa Poloniei în urmă cu o lună.


325.000 euro

este cota polonezului pe transfermarkt


31 de meciuri

a strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri


sursa: gsp.ro

Comentarii