Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rocada portarilor dinamovisti

 

12 Ștefan Brian FARA


Dinamo face rocadă de portari împrumutaţi la Farul Constanţa: l-a rechemat la echipă pe Mihai Eşanu, 22 de ani, pentru a-l împrumuta în Liga 2 pe mai tânărul Ştefan Fara, 19 ani.

 

Crescut la juniorii echipei din Ştefan cel Mare, Fara a jucat pentru echipa a doua a câinilor, iar în sezonul proaspăt încheiat s-a aflat în lotul formaţiei mari. S-a aflat printre cei infectaţi cu COVID-19, nu a apucat să debuteze pentru echipa mare, iar acum a fost trimis în Liga 2 pentru a căpăta experienţă: "Portarul Ştefan Fara este noul jucător al clubului nostru, urmând să evolueze pentru FC Farul în sezonul viitor al Ligii a 2-a. În vârstă de 19 de ani, acesta a făcut junioratul la Dinamo Bucureşti, debutând la seniori pentru formaţia secundă a clubului din Ştefan cel Mare, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei mari.

 În schimb, FC Farul s-a depărţit de portarul Mihai Eşanu, căruia îi mulţumim pentru munca depusă în tricoul alb-albastru şi îi urăm mult succes în carieră!", e anunţul celor de la Farul Constanţa.

 

"Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiţie şi sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe îşi doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă şi vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj. Pe unii dintre colegi, Gherghiceanu, Bârnoi, Bălan, îi ştiu bine, dar voi avea timp să mă cunosc şi cu ceilalţi şi nu vor fi probleme", a declarat Fara, care a apucat să debuteze deja sub comanda lui Ianis Zicu, jucând o repriză în amicalul Farul - Axiopolis Cernavodă 1-1.


sursa foto: fcdinamo.ro

sursa: looksport.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu