Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Rocada portarilor dinamovisti

 

12 Ștefan Brian FARA


Dinamo face rocadă de portari împrumutaţi la Farul Constanţa: l-a rechemat la echipă pe Mihai Eşanu, 22 de ani, pentru a-l împrumuta în Liga 2 pe mai tânărul Ştefan Fara, 19 ani.

 

Crescut la juniorii echipei din Ştefan cel Mare, Fara a jucat pentru echipa a doua a câinilor, iar în sezonul proaspăt încheiat s-a aflat în lotul formaţiei mari. S-a aflat printre cei infectaţi cu COVID-19, nu a apucat să debuteze pentru echipa mare, iar acum a fost trimis în Liga 2 pentru a căpăta experienţă: "Portarul Ştefan Fara este noul jucător al clubului nostru, urmând să evolueze pentru FC Farul în sezonul viitor al Ligii a 2-a. În vârstă de 19 de ani, acesta a făcut junioratul la Dinamo Bucureşti, debutând la seniori pentru formaţia secundă a clubului din Ştefan cel Mare, iar în sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei mari.

 În schimb, FC Farul s-a depărţit de portarul Mihai Eşanu, căruia îi mulţumim pentru munca depusă în tricoul alb-albastru şi îi urăm mult succes în carieră!", e anunţul celor de la Farul Constanţa.

 

"Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiţie şi sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe îşi doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă şi vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj. Pe unii dintre colegi, Gherghiceanu, Bârnoi, Bălan, îi ştiu bine, dar voi avea timp să mă cunosc şi cu ceilalţi şi nu vor fi probleme", a declarat Fara, care a apucat să debuteze deja sub comanda lui Ianis Zicu, jucând o repriză în amicalul Farul - Axiopolis Cernavodă 1-1.


sursa foto: fcdinamo.ro

sursa: looksport.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu