Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Cortacero îi cheamă la discuții pe suporterii-acționari

 

Cortacero îi cheamă la discuții pe suporterii-acționari


Aceștia dețin 20% din club și au cerut de mai multe ori să se întâlnească cu acționariatul iberic și să le fie prezentate ideile noului proiect. Vor avea această ocazie duminică, de la 15:30, în cadrul bazei de la Săftica.


”Continuăm să lucrăm”, a fost mesajul postat de Cortacero, care a distribuit pe pagina sa de Facebook comunicatul emis de ”câini”.


Omul care dirijează din umbră noul proiect de la Dinamo: "La Getafe el conducea clubul, dar nu apărea în viața echipei"

Paul Anton a jucat în sezonul 2016/2017 la Getafe, unde se afla la acel moment Jose Melero Marin, om implicat acum în noul proiect de la Dinamo, alături de Pablo Cortacero:


"Eu nu îl cunosc decât pe domnul Melero, am lucrat la Getafe cu el. E un profesionist, e puțin diferit față de cei din București, nu apare în viața echipei.


Știu că se ocupă de acte, în birouri, dar nu l-am întrebat niciodată dacă are bani. El conducea clubul, el era cu actele. Primul meu contact cu cei de la Getafe a fost cu domnul Melero. Referitor la Contra, cele mai bune performanțe din ultimii zece ani au fost obținute cu el, eu cred că e o mutare foarte bună", a spus Paul Anton, la Digi Sport Matinal.


sursa: digisport.ro


Comentarii