Post Top Ad


Lovitura verii! Dinamo a bătut palma!

 


Dinamo încercă lovitura verii în Liga 1! Cortacero, gata să dea o sumă impresionantăDinamo e aproape de prima achiziție importantă în „era spaniolă”. Constantin Budescu (31 de ani) s-a înțeles cu reprezentanții lui Pablo Cortacero și e gata să evolueze în „Ștefan cel Mare”! „Câinii” nu se opresc aici, îl vor de la Astra și pe Denis Alibec!


După ce s-a vorbit de interesul lui Dinamo pentru mijlocașul Constantin Budescu, se pare că vedeta Astrei ar fi de acord cu un transfer la Dinamo. Reprezentații „câinilor” au discutat azi, la Bușteni, cu Budescu despre o posibilă venire în „Ștefan cel Mare”, iar cele două parți ar fi ajuns la o înțelegere.


Budescu le-a transmis celor de la Dinamo că problema salariului său la echipa alb-roșie s-ar putea rezolva rapid, dar că Dinamo trebuie să ajungă la un acord cu Astra și cu patronul Ioan Niculae, în privința sumei de transfer.Pablo Cortacero are planuri mari la Dinamo, cel puțin pe hârtie, și îi vrea la clubul alb-roșu pe doi dintre cei mai buni jucători din Liga 1: Constantin Budescu și Denis Alibec.
După ce s-a vorbit de interesul lui Dinamo pentru mijlocașul Constantin Budescu (31 de ani), se pare că șefii spanioli ai „câinilor” îl vor și pe colegul acestuia de la Astra, atacantul Denis Alibec (29 de ani), anunță TV Telekom Sport.


Ioan Mărginean, cel care ar putea fi noul președinte al lui Dinamo, ar fi discutat deja cu Petre Buduru, directorul executiv al Astrei, despre posibilitatea ca echipa alb-roșie să-i transfere pe cei doi.


Budescu are o clauză de 800.000 de euro la Astra, club care-l plătește cu 20.000 de euro pe lună. Președintele Astrei, Dani Coman, a vorbit despre existența unei clauze de transfer în contractul jucătorului. „Cine achită prețul poate să negocieze cu Budescu", a spus fostul internațional. Pentru a-l lua pe Alibec, cel care-și dorește să plece de la Astra, „câinii” ar trebui să achite 1,2 milioane de euro, anunță sursa citată.


Totuși, se pare că aducerea lui Alibec, trecut și pe FCSB, ar fi imposibilă, jucătorul declarând că nu s-ar vedea jucând la rivala roș-albaștrilor.


Am văzut că s-a cumpărat Dinamo. Cu siguranță acționarii vor băga bani. Nu știu dacă se va duce Budi acolo. A jucat la Steaua și nu ar fi bine pentru el. El nu m-aș duce pentru că nu e frumos să joci la o echipă și să te duci la alta. Sunt suporteri la mijloc și e un gest de omenie. Mă bucur pentru Dinamo că s-a vândut. Chiar merită 

- Denis Alibec, la reunirea Astrei 


E «Misiune imposibilă», cu Tom Cruise în rolul principal, să îi mai ținem pe Budescu și pe Alibec. E imposibil să trag așa de ei. Ei își doresc să plece. Nu știe nimeni dacă vor pleca sau nu vor pleca. Ei nu sunt cu capul aici. 

- Bogdan Andone, antrenor Astra


6 goluri

a marcat Budescu, 31 de ani, în 19 partide disputate pentru Astra în sezonul trecut din Liga 1.


2.400.000 de euro

este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt


1.900.000 de euro

este suma la care e evaluat Alibec de transfermarkt


sursa: gsp.ro

Comentarii