Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


OFICIAlL | Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

 


Dinamo a anunțat revenirea lui Adam Nemec (34 de ani).


Atacantul slovac a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, așa cum a anunțat GSP.ro.


Nemec a efectuat ieri vizita medicală și ar putea debuta în a doua sa aventură la Dinamo în runda cu numărul 3, în care „câinii roșii” vor da piept cu FC Botoșani. Meciul va avea loc după pauza competițională în care echipele naționale au programate meciuri din Nations League, astfel că Nemec are timp să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Salariul lui Nemec la Dinamo

Adam Nemec va avea un salariu lunar de 12.000 euro la Dinamo. Acesta n-a mai jucat din februarie și a avut un sezon negru la Pafos, în Cipru: un gol în 14 meciuri. Iar reușita a fost pe 23 august 2019. Nemec este apreciat totuși de către fanii din Ștefan cel Mare, după ce-a marcat 20 de goluri în 64 de partide pentru Dinamo în perioada septembrie 2016 - august 2018.


Slovacul a devenit al treilea transfer efectuat de Dinamo în această vară, după Vlad Achim și Janusz Gol.


1 trofeu

a câștigat Nemec la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, când a marcat ambele goluri ale roș-albilor în finala cu ACS Poli Timișoara (scor 2-0)


325.000 euro

este cota de piață a lui Adam Nemec, potrivit Transfermarkt.com


sursa: gsp.ro

Comentarii