Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


OFICIAlL | Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

 


Dinamo a anunțat revenirea lui Adam Nemec (34 de ani).


Atacantul slovac a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, așa cum a anunțat GSP.ro.


Nemec a efectuat ieri vizita medicală și ar putea debuta în a doua sa aventură la Dinamo în runda cu numărul 3, în care „câinii roșii” vor da piept cu FC Botoșani. Meciul va avea loc după pauza competițională în care echipele naționale au programate meciuri din Nations League, astfel că Nemec are timp să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Salariul lui Nemec la Dinamo

Adam Nemec va avea un salariu lunar de 12.000 euro la Dinamo. Acesta n-a mai jucat din februarie și a avut un sezon negru la Pafos, în Cipru: un gol în 14 meciuri. Iar reușita a fost pe 23 august 2019. Nemec este apreciat totuși de către fanii din Ștefan cel Mare, după ce-a marcat 20 de goluri în 64 de partide pentru Dinamo în perioada septembrie 2016 - august 2018.


Slovacul a devenit al treilea transfer efectuat de Dinamo în această vară, după Vlad Achim și Janusz Gol.


1 trofeu

a câștigat Nemec la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, când a marcat ambele goluri ale roș-albilor în finala cu ACS Poli Timișoara (scor 2-0)


325.000 euro

este cota de piață a lui Adam Nemec, potrivit Transfermarkt.com


sursa: gsp.ro

Comentarii