Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


ULTIMA ORĂ | Spaniolii fac pace cu fanii

 

ULTIMA ORĂ | Spaniolii fac pace cu fanii: "Voi sunteţi sufletul acestei echipe! Împreună, vom deveni o forţă!"Noua conducere a clubului Dinamo a trimis un comunicat de presă care este adresat suporterilor echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.După luni în şir de incertitudini şi probleme, viitorul formaţiei Dinamo Bucureşti a fost decis, iar gruparea alb-roşie a intrat într-o nouă eră.


Spaniolii care au preluat conducerea clubului au emis astăzi un comunicat de presă care este direcţionat clar către suporterii acţionari ai formaţiei din Ştefan cel Mare, după ce s-a vehiculat că noua conducere ar evita întâlnirea cu aceştia:


"Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamovişti pentru salvarea clubului şi considerăm că demersul lor, unic in România, a făcut posibilă această tranzacţie.


Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenţi în viaţa echipei şi subliniem pe această cale că fanii dinamovişti sunt cel puţin la fel de importanţi ca şi clubul pe care l-am preluat în această săptămână.


Timpul scurt avut de reprezentanţii noştri la Bucureşti nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamovişti, acţionari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuţiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe.


Suntem convinşi că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo şi împreună putem deveni acea forţă care să aducă rezultatele aşteptate de câţiva ani de toată suflarea alb-roşie. 

Doar împreună cu suporterii noştri putem fi cei mai buni!" se arată în comunicatul emis de club, pe site-ul oficial.sursa: telekomsport.ro

Comentarii