Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii lui Dinamo, chemați la ședință de Pablo Cortacero!

 

Suporterii lui Dinamo, chemați la ședință de Pablo Cortacero!



Spaniolii care au cumpărat Dinamo de la Ionuț Negoiță au început munca de reconstrucție a clubului. Între cei vizați sunt suporterii din cadrul DDB, care vor fi convocați la Adunarea Generală a acționarilor.


Spaniolii Pablo Cortacero și Juan Melero Marin au început reconstrucția lui Dinamo. Primul dat la o parte este Ionel Dănciulescu, care a fost înlocuit cu Rufo Collado.


Decizie de ultimă oră! Suporterii lui Dinamo, chemați la ședință de Pablo Cortacero! Anunțul spaniolilor

Noua conducere de la Dinamo încearcă să convoace cât mai rapid Adunarea Generală a acționarilor. Vizați sunt și suporterii din asociația DDB, care dețin 27.5% din acțiunile clubului.


„Adunarea Generală a acționarilor Dinamo București va fi convocată în perioada următoare, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.


Acționarul majoritar al clubului Dinamo București și-a propus să convoace în perioada imediat următoare Adunarea Generală a acționarilor pentru a discuta componența noului Consiliu de Administrație”, a transmis Dinamo, pe site-ul oficial al clubului.


Dorin Șerdean, noul președinte al lui Dinamo?

Investitorii spanioli i-au propus lui Dorin Șerdean funcția de președinte al clubului Dinamo, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, însă acesta încă amână să discute despre acest aspect. Dorin Șerdean a confirmat însă pentru ProSport Live că investitorii spanioli vor încerca să înapoieze suporterilor banii pe care aceștia i-au investit în club.


„Investitorul dorește să discute cu suporterii în cel mai scurt timp. Din păcate, sunt lucruri greșit înțelese. Faptul că nu s-a putut discuta direct cu suporterii în înseamnă că nu s-a dorit. Se dorește în primul rând restituirea împrumuturilor. Suporterii au făcut o treabă extraordinară. Numai noi, Dinamo, puteam să facem așa ceva”


sursa: prosport.ro

Comentarii