Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Suporterii lui Dinamo, chemați la ședință de Pablo Cortacero!

 

Suporterii lui Dinamo, chemați la ședință de Pablo Cortacero!Spaniolii care au cumpărat Dinamo de la Ionuț Negoiță au început munca de reconstrucție a clubului. Între cei vizați sunt suporterii din cadrul DDB, care vor fi convocați la Adunarea Generală a acționarilor.


Spaniolii Pablo Cortacero și Juan Melero Marin au început reconstrucția lui Dinamo. Primul dat la o parte este Ionel Dănciulescu, care a fost înlocuit cu Rufo Collado.


Decizie de ultimă oră! Suporterii lui Dinamo, chemați la ședință de Pablo Cortacero! Anunțul spaniolilor

Noua conducere de la Dinamo încearcă să convoace cât mai rapid Adunarea Generală a acționarilor. Vizați sunt și suporterii din asociația DDB, care dețin 27.5% din acțiunile clubului.


„Adunarea Generală a acționarilor Dinamo București va fi convocată în perioada următoare, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.


Acționarul majoritar al clubului Dinamo București și-a propus să convoace în perioada imediat următoare Adunarea Generală a acționarilor pentru a discuta componența noului Consiliu de Administrație”, a transmis Dinamo, pe site-ul oficial al clubului.


Dorin Șerdean, noul președinte al lui Dinamo?

Investitorii spanioli i-au propus lui Dorin Șerdean funcția de președinte al clubului Dinamo, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, însă acesta încă amână să discute despre acest aspect. Dorin Șerdean a confirmat însă pentru ProSport Live că investitorii spanioli vor încerca să înapoieze suporterilor banii pe care aceștia i-au investit în club.


„Investitorul dorește să discute cu suporterii în cel mai scurt timp. Din păcate, sunt lucruri greșit înțelese. Faptul că nu s-a putut discuta direct cu suporterii în înseamnă că nu s-a dorit. Se dorește în primul rând restituirea împrumuturilor. Suporterii au făcut o treabă extraordinară. Numai noi, Dinamo, puteam să facem așa ceva”


sursa: prosport.ro

Comentarii