Post Top Ad


Budescu, la preț de Black Friday pentru Dinamo!

 

Budescu, la preț de Black Friday pentru Dinamo!


Constantin Budescu ar fi de acord, în principiu, cu propunerea financiară a lui Dinamo, dar bucureștenii tot ar trebui să-i plătească o sumă compensatorie Astrei. Ioan Niculae e gata să le facă o reducere „câinilor”.


Jucătorii dinamoviști nu și-au încasat restanțele salariale de două luni și jumătate, nu au primit niciun semnal când se va produce plata, chiar dacă Rufo Collado le-a vorbit frumos fotbaliștilor la Săftica, dar spaniolii au visuri mărețe în privința lotului. Nu doar contingentul de jucători spanioli ce urmează să vină zilele viitoare la București. Cortacero a fost convins de mai vechii angajați ai clubului: „Trebuia să dați o lovitură de imagine cu un superfotbalist!". 


A fost propus Denis Alibec, care are o clauză de reziliere de 1,2 milioane de euro, a fost propus și coechipierul acestuia de la Astra, Constantin Budescu, cu o clauză de reziliere ceva mai mică, de 800.000 de euro.


Reducere de 400.000 de euro

Conform surselor Gazetei Sporurilor în urma unor discuții purtate la Bușteni, Budi ar fi de acord cu un transfer în Ștefan cel Mare pentru un salariu lunar de 15.000 de euro, la care să se adauge o primă de instalare de 100.000 de euro, plus bonusuri consistente.


Chiar dacă talentatul și capriciosul mijlocaș de 31 de ani și-a dat acordul de principiu pentru afacere, mai există clauza și banii la care patronul Astrei, Ioan Niculae, nu va renunța. Cel mult are de gând să le facă un discount roș-albilor, asta doar dacă va fi prins în zi bună. „Dacă va dori și jucătorul în mod special, poate renunța la jumătate din clauză și să achite Dinamo de urgență 400.000 de euro și să fie îmbunat să-i dea drumul", au declarat apropiați ai grupării giurgiuvene. 


6 goluri

și 9 pase de gol a reușit Budescu în 20 de meciuri în ediția precedentă, Mai are contract cu Astra încă un sezon


5 goluri

în 15 selecții la prima reprezentativă are mijlocașul de 31 de ani


sursa: gsp.ro

Comentarii