Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Budescu, la preț de Black Friday pentru Dinamo!

 

Budescu, la preț de Black Friday pentru Dinamo!


Constantin Budescu ar fi de acord, în principiu, cu propunerea financiară a lui Dinamo, dar bucureștenii tot ar trebui să-i plătească o sumă compensatorie Astrei. Ioan Niculae e gata să le facă o reducere „câinilor”.


Jucătorii dinamoviști nu și-au încasat restanțele salariale de două luni și jumătate, nu au primit niciun semnal când se va produce plata, chiar dacă Rufo Collado le-a vorbit frumos fotbaliștilor la Săftica, dar spaniolii au visuri mărețe în privința lotului. Nu doar contingentul de jucători spanioli ce urmează să vină zilele viitoare la București. Cortacero a fost convins de mai vechii angajați ai clubului: „Trebuia să dați o lovitură de imagine cu un superfotbalist!". 


A fost propus Denis Alibec, care are o clauză de reziliere de 1,2 milioane de euro, a fost propus și coechipierul acestuia de la Astra, Constantin Budescu, cu o clauză de reziliere ceva mai mică, de 800.000 de euro.


Reducere de 400.000 de euro

Conform surselor Gazetei Sporurilor în urma unor discuții purtate la Bușteni, Budi ar fi de acord cu un transfer în Ștefan cel Mare pentru un salariu lunar de 15.000 de euro, la care să se adauge o primă de instalare de 100.000 de euro, plus bonusuri consistente.


Chiar dacă talentatul și capriciosul mijlocaș de 31 de ani și-a dat acordul de principiu pentru afacere, mai există clauza și banii la care patronul Astrei, Ioan Niculae, nu va renunța. Cel mult are de gând să le facă un discount roș-albilor, asta doar dacă va fi prins în zi bună. „Dacă va dori și jucătorul în mod special, poate renunța la jumătate din clauză și să achite Dinamo de urgență 400.000 de euro și să fie îmbunat să-i dea drumul", au declarat apropiați ai grupării giurgiuvene. 


6 goluri

și 9 pase de gol a reușit Budescu în 20 de meciuri în ediția precedentă, Mai are contract cu Astra încă un sezon


5 goluri

în 15 selecții la prima reprezentativă are mijlocașul de 31 de ani


sursa: gsp.ro

Comentarii