Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Elisabeta Lipă sfat pentru noua conducere a lui Dinamo

 


//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19462160/1/screenshot-2020-08-26-at-16-55-43.png


Elisabeta Lipă, cea care a fost timp de şapte ani în fruntea Clubului Sportiv Dinamo, regretă situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet şi are un sfat preţios pentru noua conducere.

Fosta canotoare, ajunsă la 55 de ani, a fost invitata Geaninei Iacob în cadrul emisiunii Look Sport LIVE, iar Elisabeta Lipă a vorbit, printre altele, şi despre situaţia în care a ajuns echipa din Liga 1.

"Mie îmi pare nespus de rău unde a ajuns această echipă de fotbal a clubului Dinamo. Nu avea voie să ajungă aici, dar timpul a adus echipa aproape de retrogradare. Nu ştiu ce va face acest patron spaniol. Dar nu numai eu, ca dinamovistă, pentru că Dinamo are o galerie impresionantă, să dea Dumnezeu să-şi revină, să investească patronul spaniol în această echipă. Nu poţi să ai salarii mici şi rezultate fantastice, trebuie să inverseze puţin polurile", a declarat Elisabeta Lipă, în cadrul emisiunii Look Sport LIVE.


sursa: looksport.ro

Comentarii