Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Cosmin Contra a dorit omul său de încredere în staff la Dinamo

 

Cosmin Contra a dorit omul său de încredere în staff la DinamoAdrian Mihalcea (44 de ani) a fost dorit de Cosmin Contra (44 de ani) în stafful său pentru noul mandat de la Dinamo, însă l-a refuzat pe fostul selecţioner. Mihalcea a fost antrenor principal la Dinamo înainte de venirea lui Gheorghe Mulţescu - îndepărtat şi el pentru a i se face loc lui Contra - şi a spus "nu" propunerii lui "Guriţă".


Într-un interviu acordat Telekom Sport, Mihalcea a dezvăluit că a avut mai multe discuţii cu Contra, care l-a vrut în staff după ce a semnat cu Dinamo, dar fostul atacant l-a refuzat din start pe noul antrenor din Ştefan cel Mare. Totuşi, fostul atacant dinamovist spune că va fi aproape de echipă cu sufletul în orice moment.


"Am avut două sau chiar mai multe discuţii, dar i-am spus din start nu, m-a înţeles foarte bine, motivele pentru care nu am vrut în momentul de faţă să fac parte din stafful lui chiar nu contează. Dar oricum sunt cu sufletul alături de el şi de Dinamo în orice moment", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.


Adrian Mihalcea a antrenat Dinamo din martie până în iulie 2020, în şapte partide, cu o medie de 0.57 de puncte pe meci.


Cosmin Contra, noul antrenor de la Dinamo!

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial. Antrenorul în vârstă de 44 de ani revine astfel în Ştefan cel Mare, unde a mai antrenat în perioada februarie septembrie 2017. A fost atunci ultima dată când Dinamo s-a bătut la titlu.


 ”OFICIAL. Cosmin Contra la Dinamo Bucureşti


Bucureşti, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.


Fostul selecţioner al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie şi 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat şi a câştigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ştefan cel Mare.


Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, este comunicatul postat de Dinamo pe site-ul oficial.sursa: telekomsport.ro


Comentarii