Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


VIDEO | Cosmin Contra a dorit omul său de încredere în staff la Dinamo

 

Cosmin Contra a dorit omul său de încredere în staff la DinamoAdrian Mihalcea (44 de ani) a fost dorit de Cosmin Contra (44 de ani) în stafful său pentru noul mandat de la Dinamo, însă l-a refuzat pe fostul selecţioner. Mihalcea a fost antrenor principal la Dinamo înainte de venirea lui Gheorghe Mulţescu - îndepărtat şi el pentru a i se face loc lui Contra - şi a spus "nu" propunerii lui "Guriţă".


Într-un interviu acordat Telekom Sport, Mihalcea a dezvăluit că a avut mai multe discuţii cu Contra, care l-a vrut în staff după ce a semnat cu Dinamo, dar fostul atacant l-a refuzat din start pe noul antrenor din Ştefan cel Mare. Totuşi, fostul atacant dinamovist spune că va fi aproape de echipă cu sufletul în orice moment.


"Am avut două sau chiar mai multe discuţii, dar i-am spus din start nu, m-a înţeles foarte bine, motivele pentru care nu am vrut în momentul de faţă să fac parte din stafful lui chiar nu contează. Dar oricum sunt cu sufletul alături de el şi de Dinamo în orice moment", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.


Adrian Mihalcea a antrenat Dinamo din martie până în iulie 2020, în şapte partide, cu o medie de 0.57 de puncte pe meci.


Cosmin Contra, noul antrenor de la Dinamo!

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial. Antrenorul în vârstă de 44 de ani revine astfel în Ştefan cel Mare, unde a mai antrenat în perioada februarie septembrie 2017. A fost atunci ultima dată când Dinamo s-a bătut la titlu.


 ”OFICIAL. Cosmin Contra la Dinamo Bucureşti


Bucureşti, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.


Fostul selecţioner al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie şi 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat şi a câştigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ştefan cel Mare.


Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, este comunicatul postat de Dinamo pe site-ul oficial.sursa: telekomsport.ro


Comentarii