Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






6 dintr-o lovitură!

 

6 dintr-o lovitură!


Dinamo se pregătește pentru noul sezon, iar antrenorul Gigi Mulțescu are de azi 6 jucători noi la dispoziție.


După ce l-a adus pe Vlad Achim, Dinamo s-a întărit cu 6 jucători reveniți după împrumuturile la alte echipe. Echipa alb-roșie a emis un comunicat prin care anunța că Mihai Alexandru Eșanu (portar 22 de ani), Florin Bejan (fundaș, 29 de ani), Vlad Petru Gîsă (fundaș, 19 ani), Geani Crețu (mijlocaș, 20 ani), Alin Lazăr (mijlocaș, 20 ani) și Cătălin Ionuț Măgureanu (atacant, 20 ani) s-au întors la Dinamo.


Cei șase se vor alătura lotului „câinilor” sub comanda lui Gigi Mulțescu, iar acesta va decide dacă-i va păstra în echipa pentru sezonul viitor.


Din nou acasă!


Șase jucători dinamoviști au revenit în această vară la echipa din Ștefan cel Mare, la antrenamentele conduse de Gheorghe Mulțescu în cantonamentul de la Săftica, după împrumuturi în ultimele sezoane competiționale, în prima ligă sau în liga secundă a României. Este vorba de portarul Mihai Alexandru Eșanu, fundașii centrali Florin Bejan și Vlad Petru Gîsă, mijlocașii Geani Mihai Crețu și Alin Gabriel Lazăr, precum și atacantul Cătălin Ionuț Măgureanu.

-comunicat Dinamo


Dinamo

Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)

Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)

Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)



sursa: gsp.ro

Comentarii

  1. Foarte tineri. Mult succes, băieți!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crețu a jucat la rapid..bun copilul....sunt tineri și sub comanda lui Mulțescu de ce nu.....este doar părerea mea, cred că toți merită o șANSă...HAI DINAMO..

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes! Sa le aratam increderea nostra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes.
    Posibil ca sub comanda d-lui MULTESCU sa dea randament.
    Doamne ajuta!
    Un exemplu elocvent: Ehmann nu a fost folosit de ceilalti antrenori și în doua meciuri și a arătat clasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Să avem încredere în ei , sunt produsele clubului și vor lupta că nimeni alții pentru că sunt crescuți în Ștefan cel Mare...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu