Post Top Ad


Cum a reușit să se impună la Dinamo Gigi Mulțescu

 

Cum a reușit să se impună la Dinamo Gigi Mulțescu


Valentin Lazăr a vorbit despre modul în care Gigi Mulțescu a reușit să se impună la Dinamo și a dezvăluit cum le-a câștigat cel poreclit „Smurd” încrederea spaniolilor.Mai mult, mijlocașul a dezvăluit și ce i-a transmis Gigi Mulțescu în momentul în care a revenit la echipă și susține că spaniolii și-au dat seama că antrenorul român și Cornel Țălnar pot aduce un plus grupării din „Ștefan cel Mare”.


Vali Lazăr știe de ce investitorii spanioli l-au ținut pe Gigi Mulțescu la Dinamo


„Eu mă bucur că nea Gigi (n.r. Gigi Mulțescu) va continua împreună cu Cornel (n.r. Cornel Țălnar). Cred că oamenii de la conducere și-au dat seama că ei pot îmbunătăți jocul echipei și să dea șanse copiilor aduși la prima echipă. Pe mine m-a luat separat și mi-a spus că nu sunt jucătorul din trecut, care lua acțiunile unu la unu și că nu sunt eu, că înfrânez jocul. Eu cred că a dat libertate tuturor jucătorilor.


A zis că nu e o problemă cu pierdem 4-5 mingi bune, ci ca atunci când avem ocazii să facem treaba bine. Eu cu domnul Gigi Mulțescu am lucrat prima dată în Liga 1. Am jucat toate meciurile la Sportul Studențesc în primul an. Cu el am lucrat și în prima perioadă la Dinamo. Eu am văzut că a vorbit și cu jucătorii tineri”, a spus Valentin Lazăr pentru ProSport LIVE.sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii