Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum a reușit să se impună la Dinamo Gigi Mulțescu

 

Cum a reușit să se impună la Dinamo Gigi Mulțescu


Valentin Lazăr a vorbit despre modul în care Gigi Mulțescu a reușit să se impună la Dinamo și a dezvăluit cum le-a câștigat cel poreclit „Smurd” încrederea spaniolilor.



Mai mult, mijlocașul a dezvăluit și ce i-a transmis Gigi Mulțescu în momentul în care a revenit la echipă și susține că spaniolii și-au dat seama că antrenorul român și Cornel Țălnar pot aduce un plus grupării din „Ștefan cel Mare”.


Vali Lazăr știe de ce investitorii spanioli l-au ținut pe Gigi Mulțescu la Dinamo


„Eu mă bucur că nea Gigi (n.r. Gigi Mulțescu) va continua împreună cu Cornel (n.r. Cornel Țălnar). Cred că oamenii de la conducere și-au dat seama că ei pot îmbunătăți jocul echipei și să dea șanse copiilor aduși la prima echipă. Pe mine m-a luat separat și mi-a spus că nu sunt jucătorul din trecut, care lua acțiunile unu la unu și că nu sunt eu, că înfrânez jocul. Eu cred că a dat libertate tuturor jucătorilor.


A zis că nu e o problemă cu pierdem 4-5 mingi bune, ci ca atunci când avem ocazii să facem treaba bine. Eu cu domnul Gigi Mulțescu am lucrat prima dată în Liga 1. Am jucat toate meciurile la Sportul Studențesc în primul an. Cu el am lucrat și în prima perioadă la Dinamo. Eu am văzut că a vorbit și cu jucătorii tineri”, a spus Valentin Lazăr pentru ProSport LIVE.



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii