Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul lui Pablo Cortacero pentru suporterii acționari ai lui Dinamo

 


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru suporterii acționari ai lui Dinamo




Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, de la Ionuț Negoiță, și a transmis suporterilor din ”DDB”, care dețin aproape 30% din club, un mesaj.


Chiar dacă, cel puțin deocamdată, nu a existat o întâlnire între cele două părți care dețin cele mai multe acțiuni din club și au părut să existe anumite disensiuni, sau cel puțin nemulțumiri din partea fanilor, Pablo Cortacero i-a asigurat pe suporterii acționari că vor avea un parteneriat de succes la echipă.


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru suporterii acționari ai lui Dinamo

”Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamoviști pentru salvarea clubului și considerăm că demersul lor, unic în România, a făcut posibilă această tranzacție.


Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenți în viața echipei și subliniem pe această cale că fanii dinamoviști sunt cel puțin la fel de importanți ca și clubul pe care l-am preluat în această săptămână.



Timpul scurt avut de reprezentanții noștri la București nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamoviști, acționari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuțiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe.


Suntem convinși că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo și împreună putem deveni acea forță care să aducă rezultatele așteptate de câțiva ani de toată suflarea alb-roșie. Doar împreună cu suporterii noștri putem fi cei mai buni”, se arată în mesajul transmis de noul acționar majoritar de la Dinamo.


Pablo Cortacero și suporterii acționari ai lui Dinamo vor avea o ședință în perioada următoarea, în urma căreia se va stabili noul Consiliu de Administrație al clubului.


După modificările acționariatului, la Dinamo urmează și o schimbare la nivelul băncii tehnice, Gigi Mulțescu fiind deja informat că duminică, 16 august, este ultima zi a sa în calitate de antrenor principal al primei echipe.


sursa: digisport.ro

mesajul-lui-pablo-cortacero-pentru-suporterii-acționari-ai-lui-dinamo

Comentarii