Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru suporterii acționari ai lui Dinamo

 


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru suporterii acționari ai lui Dinamo
Pablo Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, de la Ionuț Negoiță, și a transmis suporterilor din ”DDB”, care dețin aproape 30% din club, un mesaj.


Chiar dacă, cel puțin deocamdată, nu a existat o întâlnire între cele două părți care dețin cele mai multe acțiuni din club și au părut să existe anumite disensiuni, sau cel puțin nemulțumiri din partea fanilor, Pablo Cortacero i-a asigurat pe suporterii acționari că vor avea un parteneriat de succes la echipă.


Mesajul lui Pablo Cortacero pentru suporterii acționari ai lui Dinamo

”Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamoviști pentru salvarea clubului și considerăm că demersul lor, unic în România, a făcut posibilă această tranzacție.


Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenți în viața echipei și subliniem pe această cale că fanii dinamoviști sunt cel puțin la fel de importanți ca și clubul pe care l-am preluat în această săptămână.Timpul scurt avut de reprezentanții noștri la București nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamoviști, acționari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuțiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe.


Suntem convinși că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo și împreună putem deveni acea forță care să aducă rezultatele așteptate de câțiva ani de toată suflarea alb-roșie. Doar împreună cu suporterii noștri putem fi cei mai buni”, se arată în mesajul transmis de noul acționar majoritar de la Dinamo.


Pablo Cortacero și suporterii acționari ai lui Dinamo vor avea o ședință în perioada următoarea, în urma căreia se va stabili noul Consiliu de Administrație al clubului.


După modificările acționariatului, la Dinamo urmează și o schimbare la nivelul băncii tehnice, Gigi Mulțescu fiind deja informat că duminică, 16 august, este ultima zi a sa în calitate de antrenor principal al primei echipe.


sursa: digisport.ro

mesajul-lui-pablo-cortacero-pentru-suporterii-acționari-ai-lui-dinamo

Comentarii