Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Țiriac, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo

 

Țiriac, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo


Ion Țiriac (81 de ani), unul dintre cele mai importante nume din sportul românesc, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care a atins și subiectul investitorilor spanioli care au preluat Dinamo.Miliardarul, cunoscut drept un simpatizant de-ai „câinilor”, a evitat să emită un verdict clar în privința lui Pablo Cortacero, însă e departe de a fi optimist. „Nu-mi dau seama câtă putere poate să aibă o echipă străină care să dirijeze fotbalul în România”, a afirmat acesta, care nu s-a abținut să-i ironizeze pe spanioli: „Am crezut că a venit Florentino Perez (n.a - președintele lui Real Madrid)”.


În ceea ce privește sezonul abia încheiat, unul în care roș-albii au evitat in-extremis retrogradarea, Țiriac consideră că Dinamo a avut de suferit și din cauza unui management deficitar.


Ion Țiriac: „E trist să vezi un Dinamo luptându-se să nu cadă în Divizia B”

„Eu nu consider că e doar o treabă economică. Consider că e și o treabă de management. E vorba și de delăsare, dar și de alegere a jucătorilor. Nu poți să iei un jucător și să nu-i dai leafa. E o leafă, nu un câștig. Sunt două treburi diferite. E trist să vezi un Dinamo luptându-se să nu cadă în Divizia B.


Nu-mi dau seama câtă putere și câtă pregnanță poate să aibă o echipă străină care să dirijeze fotbalul în România. 


N-am decât să-i urez succes domnului spaniol. Când ai spus spaniol, am crezut că a venit Florentino Perez, da' mi se pare că n-a venit încă”, a declarat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.


Nu poți să schimbi un antrenor la două luni! Cum mama dracului nu-l lași să creeze ceva?” - Ion Țiriac


Țiriac: „Dacă aș fi cunoscut fotbal, probabil că mă băgam eu la Dinamo”

Eu nu cunosc fotbal. Din 20 de milioane de români, 19,999 milioane sunt specialiști, iar eu nu cunosc. Dacă aș fi cunoscut, probabil că mă băgam eu acolo. Nu știu ce tehnicieni sunt. Nu știu ce fel de patroni sunt” - Ion Țiriacsursa: gsp.ro

Comentarii