Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Țiriac, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo

 

Țiriac, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo


Ion Țiriac (81 de ani), unul dintre cele mai importante nume din sportul românesc, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care a atins și subiectul investitorilor spanioli care au preluat Dinamo.Miliardarul, cunoscut drept un simpatizant de-ai „câinilor”, a evitat să emită un verdict clar în privința lui Pablo Cortacero, însă e departe de a fi optimist. „Nu-mi dau seama câtă putere poate să aibă o echipă străină care să dirijeze fotbalul în România”, a afirmat acesta, care nu s-a abținut să-i ironizeze pe spanioli: „Am crezut că a venit Florentino Perez (n.a - președintele lui Real Madrid)”.


În ceea ce privește sezonul abia încheiat, unul în care roș-albii au evitat in-extremis retrogradarea, Țiriac consideră că Dinamo a avut de suferit și din cauza unui management deficitar.


Ion Țiriac: „E trist să vezi un Dinamo luptându-se să nu cadă în Divizia B”

„Eu nu consider că e doar o treabă economică. Consider că e și o treabă de management. E vorba și de delăsare, dar și de alegere a jucătorilor. Nu poți să iei un jucător și să nu-i dai leafa. E o leafă, nu un câștig. Sunt două treburi diferite. E trist să vezi un Dinamo luptându-se să nu cadă în Divizia B.


Nu-mi dau seama câtă putere și câtă pregnanță poate să aibă o echipă străină care să dirijeze fotbalul în România. 


N-am decât să-i urez succes domnului spaniol. Când ai spus spaniol, am crezut că a venit Florentino Perez, da' mi se pare că n-a venit încă”, a declarat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.


Nu poți să schimbi un antrenor la două luni! Cum mama dracului nu-l lași să creeze ceva?” - Ion Țiriac


Țiriac: „Dacă aș fi cunoscut fotbal, probabil că mă băgam eu la Dinamo”

Eu nu cunosc fotbal. Din 20 de milioane de români, 19,999 milioane sunt specialiști, iar eu nu cunosc. Dacă aș fi cunoscut, probabil că mă băgam eu acolo. Nu știu ce tehnicieni sunt. Nu știu ce fel de patroni sunt” - Ion Țiriacsursa: gsp.ro

Comentarii