Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Țiriac, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo

 

Țiriac, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo


Ion Țiriac (81 de ani), unul dintre cele mai importante nume din sportul românesc, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, în care a atins și subiectul investitorilor spanioli care au preluat Dinamo.



Miliardarul, cunoscut drept un simpatizant de-ai „câinilor”, a evitat să emită un verdict clar în privința lui Pablo Cortacero, însă e departe de a fi optimist. „Nu-mi dau seama câtă putere poate să aibă o echipă străină care să dirijeze fotbalul în România”, a afirmat acesta, care nu s-a abținut să-i ironizeze pe spanioli: „Am crezut că a venit Florentino Perez (n.a - președintele lui Real Madrid)”.


În ceea ce privește sezonul abia încheiat, unul în care roș-albii au evitat in-extremis retrogradarea, Țiriac consideră că Dinamo a avut de suferit și din cauza unui management deficitar.


Ion Țiriac: „E trist să vezi un Dinamo luptându-se să nu cadă în Divizia B”

„Eu nu consider că e doar o treabă economică. Consider că e și o treabă de management. E vorba și de delăsare, dar și de alegere a jucătorilor. Nu poți să iei un jucător și să nu-i dai leafa. E o leafă, nu un câștig. Sunt două treburi diferite. E trist să vezi un Dinamo luptându-se să nu cadă în Divizia B.


Nu-mi dau seama câtă putere și câtă pregnanță poate să aibă o echipă străină care să dirijeze fotbalul în România. 


N-am decât să-i urez succes domnului spaniol. Când ai spus spaniol, am crezut că a venit Florentino Perez, da' mi se pare că n-a venit încă”, a declarat Ion Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.


Nu poți să schimbi un antrenor la două luni! Cum mama dracului nu-l lași să creeze ceva?” - Ion Țiriac


Țiriac: „Dacă aș fi cunoscut fotbal, probabil că mă băgam eu la Dinamo”

Eu nu cunosc fotbal. Din 20 de milioane de români, 19,999 milioane sunt specialiști, iar eu nu cunosc. Dacă aș fi cunoscut, probabil că mă băgam eu acolo. Nu știu ce tehnicieni sunt. Nu știu ce fel de patroni sunt” - Ion Țiriac



sursa: gsp.ro

Comentarii