Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Janusz Gol la Dinamo București

 

OFICIAL |  Janusz Gol la Dinamo București


Mijlocașul polonez Janusz Gol (34 de ani), „închizător” cu 8 selecții în „națională”, a fost prezentat oficial la Dinamo. 


Janusz Gol, fotbalist cu 8 selecții în prima reprezentativă a Poloniei, va fi jucătorul lui Dinamo în următoarele două sezoane. Este al doilea transfer reușit de „câini” în această vară, după cel al lui Vlad Achim, de la Viitorul. 


Gol a fost prezentat de Rufo Collado, noul director sportiv al lui Dinamo, omul de încredere al lui Cortacero.


Gol, căpitanul lui Hanca în Polonia

Fostul internațional polonez a fost căpitanul Cracoviei, câștigătoarea Cupei Poloniei, până la pandemie. Situația a degenerat în momentul în care managementul clubului le-a propus jucătorilor diminuarea contractului cu 50 la sută. Janusz a respins categoric ideea. Toți ceilalți au fost de acord, Gol a refuzat, intrând astfel pe lista neagră a antrenorului Michał Probierz și a oficialilor. 


A pierdut banderola, a mai jucat doar trei meciuri după pandemie, doar într-unul integralist, n-a mai apărut deloc în lot în ultimele 8 etape. A ratat și finala Cupei Poloniei, pe care Hanca și compania au cucerit-o luna trecută.


Și la Dinamo va avea un salariu consistent. Surse autorizate susțin că Janusz va câștiga chiar mai bine decât Diego Fabbrini, remunerat cu 14.000 de euro lunar. Gol va încasa câte 15.000 de euro pentru fiecare lună petrecută în Ștefan cel Mare.


325.000 euro

este cota polonezului pe transfermarkt


31 de meciuri

a strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri


8 selecții

are Gol la prima reprezentativă a țării sale


sursa: gsp.ro

Comentarii