Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


OFICIAL | Janusz Gol la Dinamo București

 

OFICIAL |  Janusz Gol la Dinamo București


Mijlocașul polonez Janusz Gol (34 de ani), „închizător” cu 8 selecții în „națională”, a fost prezentat oficial la Dinamo. 


Janusz Gol, fotbalist cu 8 selecții în prima reprezentativă a Poloniei, va fi jucătorul lui Dinamo în următoarele două sezoane. Este al doilea transfer reușit de „câini” în această vară, după cel al lui Vlad Achim, de la Viitorul. 


Gol a fost prezentat de Rufo Collado, noul director sportiv al lui Dinamo, omul de încredere al lui Cortacero.


Gol, căpitanul lui Hanca în Polonia

Fostul internațional polonez a fost căpitanul Cracoviei, câștigătoarea Cupei Poloniei, până la pandemie. Situația a degenerat în momentul în care managementul clubului le-a propus jucătorilor diminuarea contractului cu 50 la sută. Janusz a respins categoric ideea. Toți ceilalți au fost de acord, Gol a refuzat, intrând astfel pe lista neagră a antrenorului Michał Probierz și a oficialilor. 


A pierdut banderola, a mai jucat doar trei meciuri după pandemie, doar într-unul integralist, n-a mai apărut deloc în lot în ultimele 8 etape. A ratat și finala Cupei Poloniei, pe care Hanca și compania au cucerit-o luna trecută.


Și la Dinamo va avea un salariu consistent. Surse autorizate susțin că Janusz va câștiga chiar mai bine decât Diego Fabbrini, remunerat cu 14.000 de euro lunar. Gol va încasa câte 15.000 de euro pentru fiecare lună petrecută în Ștefan cel Mare.


325.000 euro

este cota polonezului pe transfermarkt


31 de meciuri

a strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri


8 selecții

are Gol la prima reprezentativă a țării sale


sursa: gsp.ro

Comentarii