Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


OFICIAL | Janusz Gol la Dinamo București

 

OFICIAL |  Janusz Gol la Dinamo București


Mijlocașul polonez Janusz Gol (34 de ani), „închizător” cu 8 selecții în „națională”, a fost prezentat oficial la Dinamo. 


Janusz Gol, fotbalist cu 8 selecții în prima reprezentativă a Poloniei, va fi jucătorul lui Dinamo în următoarele două sezoane. Este al doilea transfer reușit de „câini” în această vară, după cel al lui Vlad Achim, de la Viitorul. 


Gol a fost prezentat de Rufo Collado, noul director sportiv al lui Dinamo, omul de încredere al lui Cortacero.


Gol, căpitanul lui Hanca în Polonia

Fostul internațional polonez a fost căpitanul Cracoviei, câștigătoarea Cupei Poloniei, până la pandemie. Situația a degenerat în momentul în care managementul clubului le-a propus jucătorilor diminuarea contractului cu 50 la sută. Janusz a respins categoric ideea. Toți ceilalți au fost de acord, Gol a refuzat, intrând astfel pe lista neagră a antrenorului Michał Probierz și a oficialilor. 


A pierdut banderola, a mai jucat doar trei meciuri după pandemie, doar într-unul integralist, n-a mai apărut deloc în lot în ultimele 8 etape. A ratat și finala Cupei Poloniei, pe care Hanca și compania au cucerit-o luna trecută.


Și la Dinamo va avea un salariu consistent. Surse autorizate susțin că Janusz va câștiga chiar mai bine decât Diego Fabbrini, remunerat cu 14.000 de euro lunar. Gol va încasa câte 15.000 de euro pentru fiecare lună petrecută în Ștefan cel Mare.


325.000 euro

este cota polonezului pe transfermarkt


31 de meciuri

a strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri


8 selecții

are Gol la prima reprezentativă a țării sale


sursa: gsp.ro

Comentarii