Post Top Ad


Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo

 


Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo


Șefii spanioli ai lui Dinamo vor să-i aducă pe Constantin Budescu (31 de ani) și Denis Alibec (29 de ani), dar până atunci trebuie să rezolve urgent o problemă din cadrul clubului.
Potrivit surselor GSP.ro, jucătorii lui Dinamo au ajuns azi la 2 luni și jumătate fără să fie plătiți, iar până acum noua conducere nu le-a transmis nimic. În această dimineață, spaniolul Rufo Collado, noul director sportiv, a fost în cantonamentul „câinilor” și le-a vorbit jucătorilor. Acesta le-a mulțumit că au luptat și că au ținut-o pe Dinamo în Liga 1, dar nu le-a zis nimic despre salariile restante.


Cu toate acestea, jucătorii lui Dinamo încă au răbdare și speră ca luni, când vor reveni la antrenamente, să afle mai multe detalii. Aceștia își doresc își primească banii cât mai repede, mai ales că ibericii, după ce au preluat echipa, s-au lăudat prin club că vor achita salariile și chiar o vor face înainte de termenul limită.


„Poate că au avut treburi mai importante și le-a ieși din cap acest lucru, Poate că ne anunță luni, noi avem răbdare”, s-au confesat jucătorii. Chiar dacă restanțele s-au acumulat în mandatul lui Negoiță, cel care trebuie să le achite este Pablo Cortacero, acesta asumându-și plata datoriilor lui Dinamo.


sursa: gsp.ro

Comentarii