Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


OFICIAL | Dinamo s-a mai despărțit de un jucător

 

OFICIA |  Dinamo s-a mai despărțit de un jucător


Dinamo s-a despărțit miercuri de goalkeeper-ul Ștefan Fara (19 ani), cel care era portarul de rezervă al „câinilor”. Acesta va juca pentru divizionara secundă Farul Constanța în următorul sezon. 


Ștefan Fara devine cel de-al nouălea jucător care pleacă de la Dinamo în această vară, după Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, Montini, Kilyen și N'Diaye.

Astfel, cel puțin pentru meciul cu Hermannstadt de luni, Gheorghe Mulțescu se va baza doar pe Cătălin Straton (30 de ani), titularul din finalul sezonului trecut, și pe puștiul Aleksander Mitrovic, în vârstă de doar 17 ani. Totuși, e foarte posibil ca printre viitoarele transferuri ale lui Cortacero&Rufo Collado să se numere și un goalkeeper cu experiență, un concurent pe măsură pentru Straton. 


Ștefan Brian Fara este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, iar în trecut a fost urmărit de englezii de la West Ham. Acesta a fost lăudat pe durata sezonului trecut și de către Florin Prunea, fostul portar al „Generației de Aur”.


„Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiție și sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe își doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă și vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj”, a declarat Ștefan Fara, potrivit site-ului oficial al grupării constănțene. 


Fara devine cel de-al treilea portar crescut de Dinamo, după Vlad Muțiu și Mihai Eșanu, care pleacă la Farul Constanța în ultimii ani. 


sursa: gsp.ro

Comentarii