Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


OFICIAL | Dinamo s-a mai despărțit de un jucător

 

OFICIA |  Dinamo s-a mai despărțit de un jucător


Dinamo s-a despărțit miercuri de goalkeeper-ul Ștefan Fara (19 ani), cel care era portarul de rezervă al „câinilor”. Acesta va juca pentru divizionara secundă Farul Constanța în următorul sezon. 


Ștefan Fara devine cel de-al nouălea jucător care pleacă de la Dinamo în această vară, după Piscitelli, Skovajsa, Ioan Filip, Kostrna, Perovic, Montini, Kilyen și N'Diaye.

Astfel, cel puțin pentru meciul cu Hermannstadt de luni, Gheorghe Mulțescu se va baza doar pe Cătălin Straton (30 de ani), titularul din finalul sezonului trecut, și pe puștiul Aleksander Mitrovic, în vârstă de doar 17 ani. Totuși, e foarte posibil ca printre viitoarele transferuri ale lui Cortacero&Rufo Collado să se numere și un goalkeeper cu experiență, un concurent pe măsură pentru Straton. 


Ștefan Brian Fara este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, iar în trecut a fost urmărit de englezii de la West Ham. Acesta a fost lăudat pe durata sezonului trecut și de către Florin Prunea, fostul portar al „Generației de Aur”.


„Sunt foarte bucuros că sunt la o echipă de tradiție și sper să facem împreună o treaba cât mai bună. Cred că va fi un sezon dificil pentru că multe echipe își doresc să promoveze, toată lumea vrea să fie cât mai sus în clasament, dar sunt sigur că vom facem o figură frumoasă și vom termina printre primele echipe. Ar fi ideal să promovăm direct, să nu ajungem la baraj”, a declarat Ștefan Fara, potrivit site-ului oficial al grupării constănțene. 


Fara devine cel de-al treilea portar crescut de Dinamo, după Vlad Muțiu și Mihai Eșanu, care pleacă la Farul Constanța în ultimii ani. 


sursa: gsp.ro

Comentarii