Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dorinel Munteanu mesaj pentru suporterii dinamovisti

 

Dorinel Munteanu mesaj pentru suporterii dinamovisti


Dorinel Munteanu (52 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a analizat situația din „Ștefan cel Mare”.


În ceea ce privește primul meci al „câinilor”, din noul sezon al Ligii 1, Dorinel Munteanu mizează pe adversara de la Sibiu: „Hermannstadt cred că are prima șansă, deși schimbările (să sperăm în bine) s-au realizat. Hermannstadt are continuitate. Nu a trecut foarte mult de la încheierea sezonului trecut, e o echipă în formă”.


 Mesaj pentru suporteri


Întrebat despre negocierile cu Cosmin Contra, după ce Gigi Mulțescu a fost confirmat în funcția de antrenor principal, Dorinel Munteanu s-a arătat dezamăgit și a criticat felul în care acționează cei de la Dinamo.


„Ca la noi la nimeni! Nu știu ce circ este cu confirmarea lui Gigi Mulțescu (n.r. și negocierile cu Cosmin Contra)… Sunt lucruri care nu sunt din lumea fotbalului. Probabil că numai în România se întâmplă așa ceva. Aceștia sunt oamenii, ce să facem?Sincer, nu sunt foarte încântat (n.r. de sosirea spanililor). Probabil că lumea speră foarte mult de la acest proiect. Probabil că va fi o infuzie de jucători străini, dar important e ce rol joacă suporterii care sunt și acționari. Eu mi-aș dori să fie liniște, deși nu cred că va fi. Noul acționar își va dori să facă regulile, deși suporterii au salvat Dinamo. Cred că sunt destul de deștepți suporterii noștri și nu vor acccepta, dimpotrivă, prin strângerea fondurilor pot să te detroneze”, a spus Dorinel Munteanu, la ProSport Live.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii