Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


VIDEO | Cosmin Contra a anunțat două transferuri la Dinamo chiar înaintea meciului cu Chindia

 

Cosmin Contra a anunțat două transferuri la Dinamo chiar înaintea meciului cu Chindia
 Înainte de startul jocului, Cosmin Contra a anunțat că doi jucători se vor alătura în următoarele ore lotului.

Cosmin Contra a confirmat transferul lui Isma Lopez și anunță sosirea unui fundaș dreapta: "Marți o să ajungă doi jucători aici, la București. Mâine noapte. Isma Lopez aterizează mâine noapte și mai avem încă un jucător, dar încă nu sunt finalizate tratativele. Este un străin, da, tot din Spania. Este un fundaș dreapta care ne va ajuta", a spus Contra, înainte de meciul cu Chindia.

Isma Lopez vine la Dinamo

Isma Lopez a ajuns la Tenerife în a doua patrte a sezonului 2018-2019, însă de atunci și până acum a evoluat în 15 meciuri și a marcat două goluri.


Spaniolul are 30 de ani și joacă pe postul de fundaș stânga, însă poate evolua și mai sus, pe aceeași parte. Aceasta ar fi a doua experiență în străinătate a lui Isma Lopez, după ce a mai jucat la Omonia Nicosia.


Isma Lopez are o cotă de piață de 450.000 de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.


Isma Lopez a fost campion european cu naționala U17 a Spaniei, în 2007.


Francisco Molinero, fundașul drepta aflat în negocieri cu Dinamo?

Presa din Spania a anunțat că Francisco Molinero (35 de ani) a primit o ofertă concretă din partea "câinilor".


Francisco Molinero a mai evoluat pentru Dinamo în perioada 2009-2010 și a strâns 21 de meciuri în tricoul "câinilor".


De-a lungul carierei, Molinero a mai jucat pentru Atletico Madrid, Malaga, Mallorca, Levante, Huesca, Real Murcia și Getafe. La Sporting Gijon se află din 2018, iar în scurt timp îi expiră contractul.sursa: digisport.ro

Comentarii

  1. In ani 70----80 la Constanța erau adunați numai jucători în vârsta (cu experiență).La acea vreme se spunea că elefanți vin să moară la Constanța.Sper să nu și întâmple și la Dinamo, pentru că ce citesc prin presă vârsta celor care se discută că vor fi aduși se învârte în jurul a 30 de ani cu plus.As dori că toți jucătorii echipei Dinamo sa fie puși în să vizioneze meciul Craiovei in care se lăudai că merg să-l câștige dar sau făcut de râs.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu