Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo negociază cu atacantul celor de la Olympiacos

 

Dinamo negociază cu atacantul celor de la Olympiacos


”Câinii” joacă luni cu Hermannstadt, dar nu știu încă pe ce stadion. Spaniolii nu au bani pentru Arena Națională cea mult promisă, însă duc de zori negocieri pentru fotbaliști pe care să îi aducă sub comanda lui Gigi Mulțescu.

După plecările atacanților Mattia Montini și Slavko Perovic, Mulțescu a cerut un vârf, iar oficialii dinamoviști negociază în acest moment cu belgianul Hugo Cuypers (23 de ani). Acesta aparține de Olympiacos, a fost cumpărat de greci cu 1 milion de euro în 2019 de la Ergotelis și a fost împrumutat în ultimul sezon la Ajaccio în liga secundă din Franța. Conform surselor ProSport, singura variantă ar fi împrumutul pe un sezon, oficialii lui Olympiacos nefiind dispuși să renunțe definitiv la atacant.


sursa foto: twitter.com/olympiacosfc

sursa: prosport.ro

Comentarii