Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


DDB, motor de sentimente, viața de azi și de mâine

 

DDB, motor de sentimente,  viața de azi și de mâine


Titlul sună poate prea patetic pentru un sport de bărbați, fotbalul, dar oare nu pe sentimente se bazează orice pasiune?! 

Acest proiect, program, plan,  a salvat aproape inconștient Dinamo, cine nu a văzut asta?! 

Sloganul "DOAR DINAMO BUCUREȘTI", pornit de la o farsă ce va deveni curând scenariu de film, a ajuns să fie ca un transplant de inimă, de inimi, pentru Dinamo București, o inimă care a plasat, a pompat în neștire bani, sentimente, timp pentru ca să putem vorbi la primăvară despre al 71-lea an de Dinamo. 

Noi toți trebuie să ne autoconvingem, să conștientizăm că va trebui să cotizăm în continuare și să fim acolo, parte din acționariat, alături de Cortacerro, fără el (ei) căci dacă am putut fără Negoiţă, putem fără oricine. Apropo! Am observat că toată lumea vrea ca în Groapă să explodeze bombe, să curgă gârla Transfermarket către Dinamo. Să nu uităm, domnilor, că în ultimul an nu au explodat nici băşini în Ștefan cel Mare, băieții în alb-roșu nici nu au după ce bea apă. Nu poți veni azi să găsești deșert și mâine să vrei să mănânci porumb fiert. 

A fost și este un an competițional special, practic campionatele sau  sezoanele sunt lipite, nu au mai fost cantonamente, nici perioadă de transferuri, se poate observa că nu s-au prea făcut mișcări de jucători, nici FCSB, nici CFR, nici FCU. Numai noi, abia trași de păr ca înecaţii din bulboana B-ului, vrem ruperi de nori pe piața transferurilor. Da, într-adevăr, ceilalți au loturi, echipe conturate, omogene, iar noi nu, însă să cumpenim puțin și să vedem de ce... ar trebui scris aici un  articol în articol în care să scrie de cel puțin 13 ori Negoiţă ca să argumentăm.

Judecând ca niște profesioniști în manageriat sportiv putem  observa clar că in acest moment o incizie masivă de jucători ar bulversa totul. Deaceea se și caută jucători cu experiență (nu bătrâni) care să se lipească fără alte decupări într-un angrenaj în plină funcționare, căci imediat avem meci cu Hermanstadt. 

Străinii ăștia care ne-au scapat de năpastă cred eu că analizează,  fac socoteli, planuri... Aaa, că nu o fac la "GSP, DIGI, TELEKOM, LOOK, SPORT.RO" , cum ne-am obișnuit noi, aste-as fuse românești, iar ei sunt iberici.  Dar oamenii sigur gândesc bine: au reînfiinţat Dinamo 2, cu sibienii se va juca pe Arena Națională (?), l-au păstrat pe Gigi Mulţescu și cei doi jucători transferați, respectiv Janusz Gol și Vlad Achim sunt fotbaliști cu nume, cu CV. Polonezul a fost declarat de către presa din Țara leşilor cel mai bun jucător din Ekstraklasa în 2019, iar Achim a trecut prin curtea lui  Becali, a lui Hagi și nu numai. 

Timpul le va așeza pe toate în matca lor și, după cum am spus,  boardul Doar Dinamo București  prin cei aproape 9000 de dinamovişti este inima de azi a FC Dinamo București și așa va Trebui să rămână pentru totdeauna.   Indiferent cine va fi cu plasma monetară noi vom da roșul, ei poate doar albul, asta vor trebui să înțeleagă spaniolii, iar pentru ca  acest lucru  să se întâmple ar fi nevoie de o masă rotundă cu toți cei implicați împrejuru-i. 

Până atunci și până când vom fi cum am mai fost, doar ..răbdare, răbdare, răbdare și Hai Dinamo!!! #DDB!


Articol scris de: Constantin Vlădeanu  

Comentarii