Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


VIDEO | Deian Sorescu devine vocea vestiarului lui Dinamo

 

Deian Sorescu, trist după meciul cu Poli Iași: „Am pierdut cele ...
Dinamo Bucureşti a avut parte de un început decent de Liga 1 pentru o echipă care a scăpat de emoţiile retrogradării, însă departe de tradiţia unui club de talia trupei din Ştefan cel Mare.Alb-roşiii au remizat pe Arena Naţională în faţa formaţiei FC Hermannstadt, scor 1-1. Marcatorul golului egalizator din penalty, Deian Sorescu, a comentat la rece evoluţia ”câinilor” din această seară (n.r.- luni).


”Pentru mine este important ca echipa să câştige. Astăzi am încercat, dar atât s-a putut pentru că a fost o perioadă grea. În continuare este o perioadă grea.


A fost un meci greu, ne aşteptam, dar ne-am pregătit bine şi am respectat ce a zis mister, chiar dacă în prima repriză nu ne-a ieşit ce ne-am dorit. Per total cred că am avut mai multe ocazii ca ei şi meritam victoria.”, a comentat evoluţia partidei Sorescu.


sursa foto: prosport.ro

sursa: telekomsport.ro

Comentarii