Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Veste uriașă pentru dinamoviști

 

Veste uriașă pentru dinamoviști: „Se vor plăti salariile restante”


Avocatul Dorin Șerdean este unul dintre oamenii implicați în cedarea acțiunilor dinspre Ionuț Negoiță spre Pablo Cortacero. 


Ardeleanul rămâne aproape de proiectul spaniol, chiar dacă, momentan, nu are nicio funcție în organigrama grupării. Este un om în care au încredere și ibericii, și cei din managementul dinamoviștilor.


"Din capul locului, vreau să clarificăm că eu nu am nicio poziție oficială în club. Și nici nu am fost abilitat să vorbesc în numele clubului Dinamo. Eu doar am oferit declarații prin care informam opinia publică vizavi de preluarea clubului.


Vizavi de partea tehnică și sportivă se ocupă noul director tehnic, Rufo Collado. Acum, așteptăm să se finalizeze auditul clubului, probabil în următoarele 10-14 zile. Este vorba de auditul pe ultimele luni. Domnul Cortacero a venit cu un avocat, a făcut analizele economice, juridice, așteaptă să primească documentele respective pentru ca Dinamo să înceapă plata datoriilor. Au tot fost amânări la amânări, contracte mai vechi.


Sutele de mii de euro investite până acum arată bunele intenții. Acești bani, plus cei cotizați de DDB, în total aproape un milion de euro au menținut clubul în viață. Se vor plăti curând și salariile restante la echipă, toată lumea e nerăbdătoare", a declarat Șerdean, care se recomandă ca dinamovist vechi de patru decenii, pentru Gazeta Sporturilor.


sursa: gsp.ro

Comentarii