Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste uriașă pentru dinamoviști

 

Veste uriașă pentru dinamoviști: „Se vor plăti salariile restante”


Avocatul Dorin Șerdean este unul dintre oamenii implicați în cedarea acțiunilor dinspre Ionuț Negoiță spre Pablo Cortacero. 


Ardeleanul rămâne aproape de proiectul spaniol, chiar dacă, momentan, nu are nicio funcție în organigrama grupării. Este un om în care au încredere și ibericii, și cei din managementul dinamoviștilor.


"Din capul locului, vreau să clarificăm că eu nu am nicio poziție oficială în club. Și nici nu am fost abilitat să vorbesc în numele clubului Dinamo. Eu doar am oferit declarații prin care informam opinia publică vizavi de preluarea clubului.


Vizavi de partea tehnică și sportivă se ocupă noul director tehnic, Rufo Collado. Acum, așteptăm să se finalizeze auditul clubului, probabil în următoarele 10-14 zile. Este vorba de auditul pe ultimele luni. Domnul Cortacero a venit cu un avocat, a făcut analizele economice, juridice, așteaptă să primească documentele respective pentru ca Dinamo să înceapă plata datoriilor. Au tot fost amânări la amânări, contracte mai vechi.


Sutele de mii de euro investite până acum arată bunele intenții. Acești bani, plus cei cotizați de DDB, în total aproape un milion de euro au menținut clubul în viață. Se vor plăti curând și salariile restante la echipă, toată lumea e nerăbdătoare", a declarat Șerdean, care se recomandă ca dinamovist vechi de patru decenii, pentru Gazeta Sporturilor.


sursa: gsp.ro

Comentarii