Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fostul fundaș al lui Dinamo nu vede cu ochi buni nici venirea investitorilor spanioli

 

Fostul fundaș al lui Dinamo nu vede cu ochi buni nici venirea investitorilor spanioli



Dinamo se pregătește de un nou sezon, luni fiind programat duelul cu Hermannstadt. Fost jucător în „Ștefan cel Mare”, Cristi Pulhac (36 de ani) crede că Dinamo n-are cum să se bată deocamdată cu FCSB, CFR și Craiova.


Fostul fundaș al lui Dinamo nu vede cu ochi buni nici venirea investitorilor spanioli, care încearcă să-l aducă pe Cosmin Contra.



Cristi Pulhac, mesaj sincer pentru dinamoviști: „Se bat la titlu doar în cinci-șase ani!”

„Dinamo se poate bate la titlu doar în cinci-șase ani! Deocamdată, n-a văzut nimeni vreun act după venirea spaniolilor. Voi ați văzut? Mai sunt multe lucruri de pus la punct. Sper din tot sufletul să înceapă cu dreptul noul sezon, după ce au avut noroc cu pandemia și s-a oprit campionatul”, a spus Cristi Pulhac


„Dinamo are mare noroc cu nea Cornel (n.n. Cornel Țălnar), știe bine ce înseamnă acest club, iar Gigi Mulțescu este un om ambițios. Cred că nea Gigi nu va rămâne însă prea mult. Pentru a ajunge în play-off, Dinamo are nevoie de 11 jucători destul de buni, dar și de 5 rezerve la același nivel. Pe lângă fotbaliștii tineri, din propria pepinieră, așa cum am fost și eu, îți trebuie jucători cu experiență, care au calitate foarte mare. Altfel, un fotbalist tânăr, promițător, nu are cum să iasă în evidență”, a punctat fostul dinamovist.



sursa: prosport.ro

sursa foto: alecumarian


fostul-fundaș-al-lui-dinamo-nu-vede-cu-ochi-buni-nici-venirea-investitorilor-spanioli

Comentarii