Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Țucudean, Nemec și Bilinski sunt pe lista de achiziții, cine este favorit

 

Țucudean, Nemec și Bilinski sunt pe lista de achiziții, cine este favorit


Cosmin Contra s-a înțeles cu Pablo Cortacero și urmează să-l înlocuiască pe Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo. Omul de afaceri spaniol a negociat cu fostul selecționer și a reușit să-l convingă să revină la formația pentru care a jucat și pe care a mai antrenant-o în 2017.Ibericilor nu le-a fost ușor să obțină acordul lui „Guriță”, după ce tehnicianul a avut mai multe pretenții pentru a semna înțelegerea. Pe lângă salariu, prime și clauze, fostul fundaș a avut mai multe doleanțe legate de staff-ul tehnic și, cel mai important, a solicitat întărirea lotului.


Dinamo suferă în mai multe compartimente, singurul fotbalist adus în această scurtă pauză competițională fiind mijlocașul Vlad Achim (31 ani), ultima oară la Viitorul, liber de contract.


Tot în linia mediană a sosit și polonezul Janusz Gol (34 ani), având un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.


Cuypers este dorit sub formă de împrumut


Încă din sezonul trecut, Dinamo a avut mari probleme în atac, chiar și primul meci din noua stagiune, partida cu Hermannstadt, echipa lui Mulțescu gâfâind în avanposturi.


Hug Cuypers (23 de ani), vârf belgian care aparține de Olympiacos, însă nu a reușit să se impună la Pireu, se află pe lista spaniolilor și ar putea fi achiziționat sub formă de împrumut. O altă variantă, mai vechea sau mai nouă, este  George Țucudean (29 ani), liber de contract după ce s-a despărțit de campioana CFR. De curând, în raza de interes a dinamoviștilor au intrat alți doi atacanți care au impresionat în „Ștefan cel Mare”.

Nemec și Țucudean sunt pe gustul lui „Guriță”, Bilinski este sub contract

Este vorba de Adam Nemec (34 ani) și Kamil Bilinski (32 ani), jucători îndrăgiți de fani. Șanse mai mari pentru a reveni în „Groapă” pare că le are Nemec, un vârf de careu care a mai lucrat cu Cosmin Contra, mai ales că acesta este liber de contract, după ce și-a terminat contractul cu Pafos (Cipru). Dacă Țucudean, pe care „Guriță” l-a pregătit la națională, încă ezită să dea un răspuns din cauza problemelor de sănătate, Bilinski este cel mai greu de adus, leșul aflându-se sub contract cu formația poloneză Podbeskidzie.


sursa: prosport.ro

sursa foto: sport.ro

Comentarii