Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Țucudean, Nemec și Bilinski sunt pe lista de achiziții, cine este favorit

 

Țucudean, Nemec și Bilinski sunt pe lista de achiziții, cine este favorit


Cosmin Contra s-a înțeles cu Pablo Cortacero și urmează să-l înlocuiască pe Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo. Omul de afaceri spaniol a negociat cu fostul selecționer și a reușit să-l convingă să revină la formația pentru care a jucat și pe care a mai antrenant-o în 2017.



Ibericilor nu le-a fost ușor să obțină acordul lui „Guriță”, după ce tehnicianul a avut mai multe pretenții pentru a semna înțelegerea. Pe lângă salariu, prime și clauze, fostul fundaș a avut mai multe doleanțe legate de staff-ul tehnic și, cel mai important, a solicitat întărirea lotului.


Dinamo suferă în mai multe compartimente, singurul fotbalist adus în această scurtă pauză competițională fiind mijlocașul Vlad Achim (31 ani), ultima oară la Viitorul, liber de contract.


Tot în linia mediană a sosit și polonezul Janusz Gol (34 ani), având un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.


Cuypers este dorit sub formă de împrumut


Încă din sezonul trecut, Dinamo a avut mari probleme în atac, chiar și primul meci din noua stagiune, partida cu Hermannstadt, echipa lui Mulțescu gâfâind în avanposturi.


Hug Cuypers (23 de ani), vârf belgian care aparține de Olympiacos, însă nu a reușit să se impună la Pireu, se află pe lista spaniolilor și ar putea fi achiziționat sub formă de împrumut. O altă variantă, mai vechea sau mai nouă, este  George Țucudean (29 ani), liber de contract după ce s-a despărțit de campioana CFR. De curând, în raza de interes a dinamoviștilor au intrat alți doi atacanți care au impresionat în „Ștefan cel Mare”.

Nemec și Țucudean sunt pe gustul lui „Guriță”, Bilinski este sub contract

Este vorba de Adam Nemec (34 ani) și Kamil Bilinski (32 ani), jucători îndrăgiți de fani. Șanse mai mari pentru a reveni în „Groapă” pare că le are Nemec, un vârf de careu care a mai lucrat cu Cosmin Contra, mai ales că acesta este liber de contract, după ce și-a terminat contractul cu Pafos (Cipru). Dacă Țucudean, pe care „Guriță” l-a pregătit la națională, încă ezită să dea un răspuns din cauza problemelor de sănătate, Bilinski este cel mai greu de adus, leșul aflându-se sub contract cu formația poloneză Podbeskidzie.


sursa: prosport.ro

sursa foto: sport.ro

Comentarii