Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste excelentă primită de jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Chindia Târgoviște

 

Gigi Mulțescu a dezvăluit câți jucători așteaptă la Dinamo și a surprins pe  toată lumea: „Eu am prezentat o listă, dar niciunul nu a corespuns! Să  aleagă ei” - Prosport


Jucătorii lui Dinamo au toate motivele să fie super motivați înaintea meciului cu Chindia! Investitorii veniți în „Ștefan cel Mare” par puși pe fapte mari după ce l-au adus și pe Cosmin Contra, aceștia achitând un salariu și jumătate fotbaliștilor.


Chindia și Dinamo se vor întâlni luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a doua din Liga 1. În prima etapă, cu Gigi Mulțescu pe bancă, Dinamo a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1.


Dinamoviștii mai au un salariu de primit

Dinamoviștii mai au de încasat un singurul salariu restant după banii pe care jucătorii i-au luat azi, investitorii din Spania asigurând că totul se va rezolva în cel mai scurt timp, conform GSP.

În paralel, spaniolii au început și o campanie de transferuri spectaculoasă, pentru ca echipa să se bată pentru un loc în play-off. La Dinamo a revenit și veteranul Adam Nemec, care a câștigat cu bucureștenii Cupa Ligii, în 2017.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 325.000 de euro a renunțat la o sumă destul de mare pentru a semna cu formația la care urmează să ajungă și Cosmin Contra. Adam Nemec încasa la Pafos un salariu lunar în valoare de 25.000 de euro, iar „câinii” îi vor plăti doar 15.000 de euro lunar.


Duminică, de la ora 17:00, finanțatorul Pablo Cortacero și antrenorul Cosmin Contra vor organiza o conferință de presă, conducerea administrativă DDB fiind invitată la acest eveniment, care va avea loc la Săftica.

Împrumutat de la Dinamo la Getafe în sezpnul 2016-2017, Paul Anton a oferit detalii despre Jose Melero Marin, fost conducător la echipa spaniolă, acum sosit în România, la cârma clubului din „Ștefan cel Mare”, alături de Pablo Cortacero.


„Eu nu îl cunosc decât pe domnul Melero, am lucrat la Getafe. E un profesionist, nu e ca cei de la noi, nu apare în viața echipei. Își face treaba cum trebuie pe partea de acte”, a asigurat Paul Anton.


sursa: prosport.ro

Comentarii