Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste excelentă primită de jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Chindia Târgoviște

 

Gigi Mulțescu a dezvăluit câți jucători așteaptă la Dinamo și a surprins pe  toată lumea: „Eu am prezentat o listă, dar niciunul nu a corespuns! Să  aleagă ei” - Prosport


Jucătorii lui Dinamo au toate motivele să fie super motivați înaintea meciului cu Chindia! Investitorii veniți în „Ștefan cel Mare” par puși pe fapte mari după ce l-au adus și pe Cosmin Contra, aceștia achitând un salariu și jumătate fotbaliștilor.


Chindia și Dinamo se vor întâlni luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a doua din Liga 1. În prima etapă, cu Gigi Mulțescu pe bancă, Dinamo a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1.


Dinamoviștii mai au un salariu de primit

Dinamoviștii mai au de încasat un singurul salariu restant după banii pe care jucătorii i-au luat azi, investitorii din Spania asigurând că totul se va rezolva în cel mai scurt timp, conform GSP.

În paralel, spaniolii au început și o campanie de transferuri spectaculoasă, pentru ca echipa să se bată pentru un loc în play-off. La Dinamo a revenit și veteranul Adam Nemec, care a câștigat cu bucureștenii Cupa Ligii, în 2017.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 325.000 de euro a renunțat la o sumă destul de mare pentru a semna cu formația la care urmează să ajungă și Cosmin Contra. Adam Nemec încasa la Pafos un salariu lunar în valoare de 25.000 de euro, iar „câinii” îi vor plăti doar 15.000 de euro lunar.


Duminică, de la ora 17:00, finanțatorul Pablo Cortacero și antrenorul Cosmin Contra vor organiza o conferință de presă, conducerea administrativă DDB fiind invitată la acest eveniment, care va avea loc la Săftica.

Împrumutat de la Dinamo la Getafe în sezpnul 2016-2017, Paul Anton a oferit detalii despre Jose Melero Marin, fost conducător la echipa spaniolă, acum sosit în România, la cârma clubului din „Ștefan cel Mare”, alături de Pablo Cortacero.


„Eu nu îl cunosc decât pe domnul Melero, am lucrat la Getafe. E un profesionist, nu e ca cei de la noi, nu apare în viața echipei. Își face treaba cum trebuie pe partea de acte”, a asigurat Paul Anton.


sursa: prosport.ro

Comentarii