Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Veste excelentă primită de jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Chindia Târgoviște

 

Gigi Mulțescu a dezvăluit câți jucători așteaptă la Dinamo și a surprins pe  toată lumea: „Eu am prezentat o listă, dar niciunul nu a corespuns! Să  aleagă ei” - Prosport


Jucătorii lui Dinamo au toate motivele să fie super motivați înaintea meciului cu Chindia! Investitorii veniți în „Ștefan cel Mare” par puși pe fapte mari după ce l-au adus și pe Cosmin Contra, aceștia achitând un salariu și jumătate fotbaliștilor.


Chindia și Dinamo se vor întâlni luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a doua din Liga 1. În prima etapă, cu Gigi Mulțescu pe bancă, Dinamo a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1.


Dinamoviștii mai au un salariu de primit

Dinamoviștii mai au de încasat un singurul salariu restant după banii pe care jucătorii i-au luat azi, investitorii din Spania asigurând că totul se va rezolva în cel mai scurt timp, conform GSP.

În paralel, spaniolii au început și o campanie de transferuri spectaculoasă, pentru ca echipa să se bată pentru un loc în play-off. La Dinamo a revenit și veteranul Adam Nemec, care a câștigat cu bucureștenii Cupa Ligii, în 2017.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 325.000 de euro a renunțat la o sumă destul de mare pentru a semna cu formația la care urmează să ajungă și Cosmin Contra. Adam Nemec încasa la Pafos un salariu lunar în valoare de 25.000 de euro, iar „câinii” îi vor plăti doar 15.000 de euro lunar.


Duminică, de la ora 17:00, finanțatorul Pablo Cortacero și antrenorul Cosmin Contra vor organiza o conferință de presă, conducerea administrativă DDB fiind invitată la acest eveniment, care va avea loc la Săftica.

Împrumutat de la Dinamo la Getafe în sezpnul 2016-2017, Paul Anton a oferit detalii despre Jose Melero Marin, fost conducător la echipa spaniolă, acum sosit în România, la cârma clubului din „Ștefan cel Mare”, alături de Pablo Cortacero.


„Eu nu îl cunosc decât pe domnul Melero, am lucrat la Getafe. E un profesionist, nu e ca cei de la noi, nu apare în viața echipei. Își face treaba cum trebuie pe partea de acte”, a asigurat Paul Anton.


sursa: prosport.ro

Comentarii