Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


BREAKING NEWS | Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantă

 

BREAKING NEWS | Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantăDinamo a intrat într-o nouă eră odată cu preluarea clubului de către spaniolii conduşi de Pablo Cortacero de la Ionuţ Negoiţă. Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantă. "Câinii" vor juca în noul sezon pe Arena Naţională, nu pe stadionul de casă, cel din Ştefan cel Mare.Ioan Mărginean este cel care a făcut anunţul. Mărginean e dorit de spanioli în conducerea clubului. Astfel, chiar dacă Dinamo nu va avea un stadion nou, aşa cum s-a întâmplat cu Steaua, Rapid şi cu Arcul de Triumf, roş-albii vor juca pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării.


”Domnul Bălănescu a făcut deja cererea ca Dinamo să joace în sezonul 2020 - 2021 pe Arena Naţională”, a declarat Ioan Mărginean, la Pro X.


Ultimul meci jucat ca gazdă de Dinamo pe Arena Naţională a fost în sezonul regulat din Liga 1, 2-1 cu FCSB, pe 16 februarie.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii