Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


BREAKING NEWS | Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantă

 

BREAKING NEWS | Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantăDinamo a intrat într-o nouă eră odată cu preluarea clubului de către spaniolii conduşi de Pablo Cortacero de la Ionuţ Negoiţă. Ibericii de la conducerea clubului din Ştefan cel Mare au luat o primă decizie importantă. "Câinii" vor juca în noul sezon pe Arena Naţională, nu pe stadionul de casă, cel din Ştefan cel Mare.Ioan Mărginean este cel care a făcut anunţul. Mărginean e dorit de spanioli în conducerea clubului. Astfel, chiar dacă Dinamo nu va avea un stadion nou, aşa cum s-a întâmplat cu Steaua, Rapid şi cu Arcul de Triumf, roş-albii vor juca pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării.


”Domnul Bălănescu a făcut deja cererea ca Dinamo să joace în sezonul 2020 - 2021 pe Arena Naţională”, a declarat Ioan Mărginean, la Pro X.


Ultimul meci jucat ca gazdă de Dinamo pe Arena Naţională a fost în sezonul regulat din Liga 1, 2-1 cu FCSB, pe 16 februarie.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii