Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubului

 

Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubuluiDinamo debutează în noul sezon al Ligii 1 pe teren propriu, într-un meci contra celor de la Hermannstadt, însă noii investitori nu vor fi prezenți pe stadion.

Pablo Cortacero a anunțat inițial că va reveni în cursul zilei de luni în România, în timp util pentru a ajunge la meci, însă acesta s-a răzgândit și va ajunge în țară marți.


De asemenea, Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre investitorii spanioli și Ionuț Negoiță, este și el plecat la Alba Iulia. Acesta va reveni în București în zilele următoare.


Încă doi spanioli la Dinamo

Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubului.


Este vorba despre un antrenor de portari și un scouter.


Cosmin Contra a cerut garanții

În ceea ce privește negocierile cu antrenorul Cosmin Contra, a cerut garanții că salariile vor fi plătite la zi. De asemenea, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României a cerut ca spaniolii să vireze un milion de euro în conturile clubului.


Spaniolii au virat 50.000 de euro

Tot în cursul zilei de luni, în conturile clubului Dinamo ar trebui să intre suma de 50.000 de euro, pe care Pablo Cortacero susține că a virat-o vineri.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


Comentarii