Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubului

 

Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubuluiDinamo debutează în noul sezon al Ligii 1 pe teren propriu, într-un meci contra celor de la Hermannstadt, însă noii investitori nu vor fi prezenți pe stadion.

Pablo Cortacero a anunțat inițial că va reveni în cursul zilei de luni în România, în timp util pentru a ajunge la meci, însă acesta s-a răzgândit și va ajunge în țară marți.


De asemenea, Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre investitorii spanioli și Ionuț Negoiță, este și el plecat la Alba Iulia. Acesta va reveni în București în zilele următoare.


Încă doi spanioli la Dinamo

Noua conducere din „Ștefan cel Mare” este hotărâtă să mai aducă doi spanioli în cadrul clubului.


Este vorba despre un antrenor de portari și un scouter.


Cosmin Contra a cerut garanții

În ceea ce privește negocierile cu antrenorul Cosmin Contra, a cerut garanții că salariile vor fi plătite la zi. De asemenea, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României a cerut ca spaniolii să vireze un milion de euro în conturile clubului.


Spaniolii au virat 50.000 de euro

Tot în cursul zilei de luni, în conturile clubului Dinamo ar trebui să intre suma de 50.000 de euro, pe care Pablo Cortacero susține că a virat-o vineri.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


Comentarii