Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO |Gigi Mulțescu a dezvăluit cum a reușit să-i motiveze pe jucătorii neplătiți

 

Gigi Mulțescu a dezvăluit cum a reușit să-i motiveze pe jucătorii neplătiți



 

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) și-a reziliat contractul de antrenor principal cu Dinamo și urmează să se decidă dacă va mai continua sau nu în cadrul clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

La plecarea de la birouri, tehnicianul a dezvăluit, printre altele, și cum a reușit să-i facă pe fotbaliști să fie cu gândul la fotbal, în ciuda problemelor financiare.

Mulțescu a explicat cum i-a motivat pe jucătorii neplătiți de la Dinamo
”Știți cum? Ne-am așezat pe teren. Le-am spus că eu sunt jucător, nu sunt antrenor. Haideți să discutăm problemele ca între jucători! Dacă noi nu ne antrenăm, ce câștigăm? Avem numai de pierdut.

Haideți să câștigăm, ca să fie ei datori la noi. Sigur că au reacționat pozitiv. A contat foarte mult venirea lui Rufo la Săftica”, a spus Mulțescu.

Cum comentează Gigi Mulțescu campania de achiziții de la Dinamo
Legat de campania de transferuri pusă la cale de noul patronat, Mulțescu a replicat: ”Ținând cont că obiectivul este cel puțin play-off-ul, sigur ai nevoie de întăriri. Au și început, au adus polonezul (n.r. - Janusz Gol), un jucător de valoare, o carte de vizită deosebită. Acest gen de jucători de valoare și cu cotă și o să facă o echipă. Sunt convins!

Sunt optimist! Ei au început să transfere jucători de valoare. Dacă vor continua cu acest gen de transferuri de calitate, eu zic că vor face o echipă bună. Achim este un plus”, a mai spus Mulțescu.




sursa video text: digisport.ro
sursa foto: gsp.ro

Comentarii