Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






VIDEO |Gigi Mulțescu a dezvăluit cum a reușit să-i motiveze pe jucătorii neplătiți

 

Gigi Mulțescu a dezvăluit cum a reușit să-i motiveze pe jucătorii neplătiți



 

Gheorghe Mulțescu (68 de ani) și-a reziliat contractul de antrenor principal cu Dinamo și urmează să se decidă dacă va mai continua sau nu în cadrul clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

La plecarea de la birouri, tehnicianul a dezvăluit, printre altele, și cum a reușit să-i facă pe fotbaliști să fie cu gândul la fotbal, în ciuda problemelor financiare.

Mulțescu a explicat cum i-a motivat pe jucătorii neplătiți de la Dinamo
”Știți cum? Ne-am așezat pe teren. Le-am spus că eu sunt jucător, nu sunt antrenor. Haideți să discutăm problemele ca între jucători! Dacă noi nu ne antrenăm, ce câștigăm? Avem numai de pierdut.

Haideți să câștigăm, ca să fie ei datori la noi. Sigur că au reacționat pozitiv. A contat foarte mult venirea lui Rufo la Săftica”, a spus Mulțescu.

Cum comentează Gigi Mulțescu campania de achiziții de la Dinamo
Legat de campania de transferuri pusă la cale de noul patronat, Mulțescu a replicat: ”Ținând cont că obiectivul este cel puțin play-off-ul, sigur ai nevoie de întăriri. Au și început, au adus polonezul (n.r. - Janusz Gol), un jucător de valoare, o carte de vizită deosebită. Acest gen de jucători de valoare și cu cotă și o să facă o echipă. Sunt convins!

Sunt optimist! Ei au început să transfere jucători de valoare. Dacă vor continua cu acest gen de transferuri de calitate, eu zic că vor face o echipă bună. Achim este un plus”, a mai spus Mulțescu.




sursa video text: digisport.ro
sursa foto: gsp.ro

Comentarii