Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Suporterii cer investitorilor spanioli să se înscrie în DDB

 

VIDEO | Suporterii cer investitorilor spanioli să se înscrie în DDB





Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a fost pus la încercare în direct de către Alexandru Anghel, membru DDB.

După ce a cerut achitarea de urgență a datoriilor clubului Dinamo, Alexandru Anghel a cerut noii conduceri din „Ștefan cel Mare” să vină alături de suporteri în programul DDB.

Suporterii cer investitorilor spanioli să se înscrie în DDB

Într-un dialog antrenant în direct la ProSport Live, Dorin Șerdean a încercat să îi explice lui Alexandru Anghel de ce nu a devenit încă membru DDB și a ținut să sublinieze faptul că a adus mai mulți bani clubului din „Ștefan cel Mare” decât ar aduce prin plata cotizației. Membrul DDB însă i-a spus că ar fi un gest important pentru suporterii lui Dinamo.


Alexandru Anghel: Am o întrebare pentru tine: ești membru DDB?


Dorin Șerdean: Nu sunt membru DDB. M-ați văzut activ pe Facebook de vreo 4-5 ani, sunt în diverse grupuri, am mai și comentat. Mi-au mai cerut unii dintre voi să scriu și articole că am înțeles că v-a plăcut modul în care am comentat niște evenimente legate de Dinamo.

A.A.: Așteptăm de la tine, pentru că acum ești implicat, și de la toți ceilalți investitori și oameni implicați în club, inclusiv de la domnul director sportiv, să deveniți membri DDB. Noi considerăm că asta este cartea de vizită a dinamovistului și e de fapt legitimația de dinamovist. Să fii membru DDB e de fapt dovada că ești alături de noi”.


D.Ș.: Eu am încercat să ajut clubul așa cum am putut, nu cred că ar trebui să… am văzut și păreri ale unor persoane care bagă bățul prin gard, dar nu cred că este corect…”


A.A.: Ai o invitație din partea noastră, o dorință din partea noastră și considerăm că este cât se poate de corectă și întemeiată, de a deveni membru. Eu cred că e un lucru aboslut normal. Să nu uităm că toți cei din managementul clubului sunt membri în program”.


D.Ș.: Am încercat să aduc mai mulți bani decât cotizația de 48 de euro, am reușit să îi aduc. Cam asta e ideea, ce ar trebui să fac mai mult?


A.A.: Există cotizație de 1948 și de 19.480. Noi nu spunem să plătești una din ele, care dorești.


D.Ș.: Ok, de 300 de mii există? (n.r. râde)


sursa: prosport.ro

Comentarii