Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Suporterii cer investitorilor spanioli să se înscrie în DDB

 

VIDEO | Suporterii cer investitorilor spanioli să se înscrie în DDB

Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a fost pus la încercare în direct de către Alexandru Anghel, membru DDB.

După ce a cerut achitarea de urgență a datoriilor clubului Dinamo, Alexandru Anghel a cerut noii conduceri din „Ștefan cel Mare” să vină alături de suporteri în programul DDB.

Suporterii cer investitorilor spanioli să se înscrie în DDB

Într-un dialog antrenant în direct la ProSport Live, Dorin Șerdean a încercat să îi explice lui Alexandru Anghel de ce nu a devenit încă membru DDB și a ținut să sublinieze faptul că a adus mai mulți bani clubului din „Ștefan cel Mare” decât ar aduce prin plata cotizației. Membrul DDB însă i-a spus că ar fi un gest important pentru suporterii lui Dinamo.


Alexandru Anghel: Am o întrebare pentru tine: ești membru DDB?


Dorin Șerdean: Nu sunt membru DDB. M-ați văzut activ pe Facebook de vreo 4-5 ani, sunt în diverse grupuri, am mai și comentat. Mi-au mai cerut unii dintre voi să scriu și articole că am înțeles că v-a plăcut modul în care am comentat niște evenimente legate de Dinamo.

A.A.: Așteptăm de la tine, pentru că acum ești implicat, și de la toți ceilalți investitori și oameni implicați în club, inclusiv de la domnul director sportiv, să deveniți membri DDB. Noi considerăm că asta este cartea de vizită a dinamovistului și e de fapt legitimația de dinamovist. Să fii membru DDB e de fapt dovada că ești alături de noi”.


D.Ș.: Eu am încercat să ajut clubul așa cum am putut, nu cred că ar trebui să… am văzut și păreri ale unor persoane care bagă bățul prin gard, dar nu cred că este corect…”


A.A.: Ai o invitație din partea noastră, o dorință din partea noastră și considerăm că este cât se poate de corectă și întemeiată, de a deveni membru. Eu cred că e un lucru aboslut normal. Să nu uităm că toți cei din managementul clubului sunt membri în program”.


D.Ș.: Am încercat să aduc mai mulți bani decât cotizația de 48 de euro, am reușit să îi aduc. Cam asta e ideea, ce ar trebui să fac mai mult?


A.A.: Există cotizație de 1948 și de 19.480. Noi nu spunem să plătești una din ele, care dorești.


D.Ș.: Ok, de 300 de mii există? (n.r. râde)


sursa: prosport.ro

Comentarii