Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo B, înscrisă în Liga 3

 


Dinamo B, înscrisă în Liga 3Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal (FRF) a aprobat astăzi referatul Departamentului Competiții și a decis modificarea sistemului competițional în Liga 3, prin creşterea numărului de echipe participante de la 90 la 100.


"Pe baza cererilor de înscriere depuse în termen şi cu respectarea prevederilor regulamentare, vă supunem spre aprobare lista cu cele cinci ocupante ale ultimelor locuri vacante: CS Gaz Metan Mediaş 2, FC Viitorul Constanţa 2, AFC Hermannstadt 2, SC Dinamo 1948 SA 2 și Fotbal Club Rapid 2", a fost solicitarea Departamentului Competiții, aprobată de Comitetul de Urgență al FRF.


Dinamo B, echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare, a activat ultima oară în Liga 3, în sezonul competițional 2016-2017.


sursa: FC DINAMO BUCURESTI

Comentarii