Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gigi Mulțescu nu a primit niciun ban la Dinamo până acum! Ce salariu va avea

 

Gigi Mulțescu a rămas fără cuvinte după decizia împotriva lui ...


Gigi Mulțescu și-a respectat renumele de SMURD și la Dinamo. Echipa a scăpat de retrogradare, iar în cele două meciuri în care tehnicianul a condus formația, “câinii” au obținut 4 puncte. Antrenorul a spus că vine să lucreze gratis la Dinamo și va fi plătit doar dacă echipa scapă de Liga 2.


Gigi Mulțescu nu a luat niciun ban de la Dinamo până acum, iar prima de 10.000 de euro promisă pentru evitarea retrogradării nu a fost încasată. Astfel, tehnicianul a muncit gratis în ultima lună. El a preluat echipa de la Adrian Mihalcea pe 14 iulie.


Spaniolii care au preluat săptămâna trecută clubul i-au propus prelungirea înțelegerii, însă chiar și așa, viitorul lui Mulțescu pe banca lui Dinamo este incert.


Mulțescu a semnat noul contract cu un salariu de 5000 de euro pe lună, însă asta nu îi garantează faptul că i se va acorda credit în acest sezon.


Gigi Mulțescu nu a primit niciun ban la Dinamo până acum! Ce salariu are în actuala stagiune

S-a vehiculat numele lui Cosmin Contra pentru banca tehnică a lui Dinamo, însă în condițiile în care începutul campionatului bate la ușă, cea mai bună soluție pentru echipă în acest moment este Gigi Mulțescu.


El este omul care a salvat echipa de la retrogradare, cunoaște lotul pe care îl are la dispoziție și, probabil, este cea mai bună variantă în acest moment. Rămâne de văzut care sunt următorii pași gândiți de spanioli în acest proiect și dacă vor să meargă pe mâna unui alt antrenor.


sursa: fanatik.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii