Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Gigi Mulțescu nu a primit niciun ban la Dinamo până acum! Ce salariu va avea

 

Gigi Mulțescu a rămas fără cuvinte după decizia împotriva lui ...


Gigi Mulțescu și-a respectat renumele de SMURD și la Dinamo. Echipa a scăpat de retrogradare, iar în cele două meciuri în care tehnicianul a condus formația, “câinii” au obținut 4 puncte. Antrenorul a spus că vine să lucreze gratis la Dinamo și va fi plătit doar dacă echipa scapă de Liga 2.


Gigi Mulțescu nu a luat niciun ban de la Dinamo până acum, iar prima de 10.000 de euro promisă pentru evitarea retrogradării nu a fost încasată. Astfel, tehnicianul a muncit gratis în ultima lună. El a preluat echipa de la Adrian Mihalcea pe 14 iulie.


Spaniolii care au preluat săptămâna trecută clubul i-au propus prelungirea înțelegerii, însă chiar și așa, viitorul lui Mulțescu pe banca lui Dinamo este incert.


Mulțescu a semnat noul contract cu un salariu de 5000 de euro pe lună, însă asta nu îi garantează faptul că i se va acorda credit în acest sezon.


Gigi Mulțescu nu a primit niciun ban la Dinamo până acum! Ce salariu are în actuala stagiune

S-a vehiculat numele lui Cosmin Contra pentru banca tehnică a lui Dinamo, însă în condițiile în care începutul campionatului bate la ușă, cea mai bună soluție pentru echipă în acest moment este Gigi Mulțescu.


El este omul care a salvat echipa de la retrogradare, cunoaște lotul pe care îl are la dispoziție și, probabil, este cea mai bună variantă în acest moment. Rămâne de văzut care sunt următorii pași gândiți de spanioli în acest proiect și dacă vor să meargă pe mâna unui alt antrenor.


sursa: fanatik.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii