Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo trebuie să se grăbească dacă vrea reînființarea echipei secunde!

 


Dinamo trebuie să se grăbească dacă vrea reînființarea echipei secunde!Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a oferit noi detalii în ceea ce privește posibilitatea ca Dinamo să îți reînființeze echipa a doua și să o înscrie în Liga 3.

După ce investitorii spanioli au preluat clubul Dinamo, ProSport a anunțat că una dintre măsuri va fi reînființarea echipei a doua în „Ștefan cel Mare”, care va fi condusă de către Cornel Țălnar (63 de ani). De asemenea, Centrul de Copii și Juniori al lui Dinamo are un nou șef, pe Emil Ursu, care a anunțat obiectivele sale în exclusivitate pentru ProSport.

Răzvan Burleanu: „Dinamo trebuia să respecte un termen”

După întâlnirea Comitetului Executiv de marți, președintele FRF a anunțat că Dinamo nu s-a încadrat în termenul limită pentru înscrierea echipei a doua în Liga 3, însă acesta a fost prelungit până vineri.

„Nu s-a discutat astăzi, la nivel de Comitet Executiv. Dinamo trebuia să respecte un termen. Dinamo nu a respectat acest termen. În momentul de față, Dinamo, la fel ca alte echipe din din Liga 1 care își doresc să își înființeze o echipă satelit, are această posibilitate să o facă, îndeplinind toate condițiile și depunând acest dosar până vineri, ora 13:00”, a spus Răzvan Burleanu.


sursa: prosport.ro

Comentarii