Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Probleme la Chindia, 6 persoane din club, depistate pozitiv cu COVID-19

 

Probleme la Chindia, 6 persoane din club, depistate pozitiv cu COVID-19


Chindia Târgoviște continuă să fie măcinată de problemele cauzate de coronavirus. Antrenorul Emil Săndoi (55 de ani) și 3 fotbaliști ai echipei au fost depistați pozitiv.Testele efectuate de dâmbovițeni pe 26 august au avut rezultate nefericite. Antrenorul Emil Săndoi, alți doi membri ai staff-ului, cât și 3 fotbaliști au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și vor rata meciul cu Dinamo, programat luni, 31 august, de la ora 21:00.


Meciul cu Dinamo se joacă

Chiar și așa, oficialii echipei din Târgoviște sunt încrezători că meciul împotriva „câinilor roșii” va avea loc la data stabilită.


„În acest moment, se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Am efectuat mai multe teste pentru coronavirus în luna august. Primele cazuri au apărut în data de 19 august, apoi, peste şapte zile, au fost testate pozitiv alte şase persoane din cadrul clubului. Pe 28 august, am efectuat alte teste, iar toată lumea a primit un răspuns negativ. 


Ținem legătura în permanenţă cu oficialii LPF şi cu DSP, iar meciul cu Dinamo nu este în pericol. La această partidă, pe banca tehnică va sta antrenorul secund al echipei”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, potrivit Telekom Sport.


În prima etapă, Chindia a pierdut împotriva lui Poli Iași, scor 0-1. 


sursa: gsp.ro

Comentarii