Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Probleme la Chindia, 6 persoane din club, depistate pozitiv cu COVID-19

 

Probleme la Chindia, 6 persoane din club, depistate pozitiv cu COVID-19


Chindia Târgoviște continuă să fie măcinată de problemele cauzate de coronavirus. Antrenorul Emil Săndoi (55 de ani) și 3 fotbaliști ai echipei au fost depistați pozitiv.Testele efectuate de dâmbovițeni pe 26 august au avut rezultate nefericite. Antrenorul Emil Săndoi, alți doi membri ai staff-ului, cât și 3 fotbaliști au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și vor rata meciul cu Dinamo, programat luni, 31 august, de la ora 21:00.


Meciul cu Dinamo se joacă

Chiar și așa, oficialii echipei din Târgoviște sunt încrezători că meciul împotriva „câinilor roșii” va avea loc la data stabilită.


„În acest moment, se desfăşoară o anchetă epidemiologică. Am efectuat mai multe teste pentru coronavirus în luna august. Primele cazuri au apărut în data de 19 august, apoi, peste şapte zile, au fost testate pozitiv alte şase persoane din cadrul clubului. Pe 28 august, am efectuat alte teste, iar toată lumea a primit un răspuns negativ. 


Ținem legătura în permanenţă cu oficialii LPF şi cu DSP, iar meciul cu Dinamo nu este în pericol. La această partidă, pe banca tehnică va sta antrenorul secund al echipei”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, potrivit Telekom Sport.


În prima etapă, Chindia a pierdut împotriva lui Poli Iași, scor 0-1. 


sursa: gsp.ro

Comentarii