Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Țălnar, solicitare pentru președintele CS Dinamo

 

Cornel Țălnar, solicitare pentru președintele CS Dinamo



Noua conducere a lui Dinamo a făcut primul pas pentru mutarea sediului clubului de la RIN, în „Ștefan cel Mare”.


Cornel Țălnar (63 de ani) i-a făcut o vizită lui Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, pe care l-a anunțat că investitorii spanioli vor să mute sediul echipei de fotbal în clădirea din „Ștefan cel Mare”.


Cornel Țălnar, solicitare pentru președintele CS Dinamo

Cornel Țălnar a făcut însă doar o cerere verbală, iar președintele CS Dinamo l-a contactat pe Bogdan Bălănescu să îi transmită că reprezentanții echipei de fotbal trebuie să facă o cerere scrisă pentru ca această dorință a spaniolilor să fie luată în considerare.


Clubul Sportiv Dinamo așteaptă acum o solicitare scrisă din partea echipei de fotbal din Liga 1.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii