Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cornel Țălnar, solicitare pentru președintele CS Dinamo

 

Cornel Țălnar, solicitare pentru președintele CS DinamoNoua conducere a lui Dinamo a făcut primul pas pentru mutarea sediului clubului de la RIN, în „Ștefan cel Mare”.


Cornel Țălnar (63 de ani) i-a făcut o vizită lui Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, pe care l-a anunțat că investitorii spanioli vor să mute sediul echipei de fotbal în clădirea din „Ștefan cel Mare”.


Cornel Țălnar, solicitare pentru președintele CS Dinamo

Cornel Țălnar a făcut însă doar o cerere verbală, iar președintele CS Dinamo l-a contactat pe Bogdan Bălănescu să îi transmită că reprezentanții echipei de fotbal trebuie să facă o cerere scrisă pentru ca această dorință a spaniolilor să fie luată în considerare.


Clubul Sportiv Dinamo așteaptă acum o solicitare scrisă din partea echipei de fotbal din Liga 1.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii