Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gigi Mulțescu și Dinamo se despart! Echipa va avea de luni un nou antrenor

 Gigi Mulțescu și Dinamo se despart! Echipa va avea de luni un nou antrenor


Gigi Mulțescu (68 de ani) a avut dreptate atunci când a lăsat de înțeles, ÎN DIRECT, că are zilele numărate la Dinamo, după ce Pablo Cortacero a preluat clubul.


Ionel Dănciulescu a confirmat mutările și a mai spus că cea mai bună soluție pentru viitor, pentru banca tehnică, ar fi Cosmin Contra.


Cum a aflat Gigi Mulțescu că nu va mai fi antrenor la Dinamo

Vineri, noua conducere a celor de la Dinamo, reprezentată de avocatul lui Pablo Cortacero, de Cornel Țălnar și de Bogdan Bălănescu, i-au comunicat lui Mulțescu că de luni nu va mai fi antrenorul echipei. Aceeași oameni i-au comunicat și lui Ionel Dănciulescu faptul că nu mai face parte din planurile de viitor.


Dănciulescu a confirmat, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Special, cum au decurs discuțiile în urma cărora atât el, cât și Mulțescu, au fost înștiințați că sunt puși pe liber.”Dinamo nu o să mai aibă antrenor! Din ce știu eu, nea Gigi Mulțescu a fost anunțat azi că de luni nu o să mai vină la echipă, pentru că o să vină alți antrenori. O să mai facă astăzi și mâine pregătire. Va fi chiar și un amical la Săftica”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.


Ionel Dănciulescu îl propune antrenor la Dinamo pe Cosmin Contra

Fostul atacant emblematic al celor de la Dinamo crede că dacă Mulțescu tot nu va mai fi păstrat, atunci cea mai bună soluție pentru echipă ar fi Cosmin Contra.


”Dinamo are nevoie de un antrenor bun, dar care să cunoască și echipa, lotul. Cosmin Contra ar reprezenta o soluție foarte bună pentru Dinamo”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.


sursa: digisport.ro

Comentarii