Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gigi Mulțescu și Dinamo se despart! Echipa va avea de luni un nou antrenor

 Gigi Mulțescu și Dinamo se despart! Echipa va avea de luni un nou antrenor


Gigi Mulțescu (68 de ani) a avut dreptate atunci când a lăsat de înțeles, ÎN DIRECT, că are zilele numărate la Dinamo, după ce Pablo Cortacero a preluat clubul.


Ionel Dănciulescu a confirmat mutările și a mai spus că cea mai bună soluție pentru viitor, pentru banca tehnică, ar fi Cosmin Contra.


Cum a aflat Gigi Mulțescu că nu va mai fi antrenor la Dinamo

Vineri, noua conducere a celor de la Dinamo, reprezentată de avocatul lui Pablo Cortacero, de Cornel Țălnar și de Bogdan Bălănescu, i-au comunicat lui Mulțescu că de luni nu va mai fi antrenorul echipei. Aceeași oameni i-au comunicat și lui Ionel Dănciulescu faptul că nu mai face parte din planurile de viitor.


Dănciulescu a confirmat, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Special, cum au decurs discuțiile în urma cărora atât el, cât și Mulțescu, au fost înștiințați că sunt puși pe liber.



”Dinamo nu o să mai aibă antrenor! Din ce știu eu, nea Gigi Mulțescu a fost anunțat azi că de luni nu o să mai vină la echipă, pentru că o să vină alți antrenori. O să mai facă astăzi și mâine pregătire. Va fi chiar și un amical la Săftica”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.


Ionel Dănciulescu îl propune antrenor la Dinamo pe Cosmin Contra

Fostul atacant emblematic al celor de la Dinamo crede că dacă Mulțescu tot nu va mai fi păstrat, atunci cea mai bună soluție pentru echipă ar fi Cosmin Contra.


”Dinamo are nevoie de un antrenor bun, dar care să cunoască și echipa, lotul. Cosmin Contra ar reprezenta o soluție foarte bună pentru Dinamo”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.


sursa: digisport.ro

Comentarii