Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fabulos! Farsa dinamoviștilor făcută rivalilor de la FCSB, subiect de film: „Prima oară-i gratis”

 
Suporterii dinamoviști au realizat una dintre cele mai mari farse din istoria fotbalului. La data de 16 august, rivalii de la FCSB „realizau” la meciul roș-albaștrilor o coregrafie ce desfășura pe întreaga peluză „Doar Dinamo București”.


Suporterii roș-albi au susținut că sunt reprezentanții unei firme germane specializate în recuzite pentru coregrafii. S-au deplasat la sediul lui Gigi Becali, i-au prezentat proiectul, iar patronul FCSB a fost de acord să finanțeze. Ar fi trebuit să apară un mesaj dedicat „momentului” Sevilla, acolo unde trupa roș-albastră a câștigat Cupa Campionilor Europeni, completat de anii 1986 și 2016. Dar, realitatea a fost că toată tribuna a doua a Arenei Naționale a arătat cuvintele „Doar Dinamo București”.


FCSB a înregistrat atunci scorul de 0-5 din partea celor de la Manchester City.


„PRIMA OARĂ-I GRATIS”

Distribuiți!


Sunt unele momente în urma cărora totul se schimbă. Și noi și lumea și viziunea lumii despre noi.

Acestea sunt clipele care devin amintiri și apoi istorie. Acestea sunt momentele de povestit celor ce vin după noi.


16 August 2016 a fost un astfel de moment. După acea seară uluitoare, nimic n-a mai fost la fel.

Iar acum, Coregrafia „Doar Dinamo București”, în toată splendoarea ei, va ajunge pe marile ecrane din lumea întreagă!


Am fost asaltați de oameni din presă care au vrut să afle cum a fost posibil, cum s-a întâmplat, cine sunt cei care au gândit marea diversiune. Am păstrat tăcerea și am căutat omul care să poată pune pe peliculă povestea DDB în toate detaliile facerii.

Și l-am găsit: Regizorul Laviniu Lazăr (https://www.facebook.com/laviniu.lazar) a transformat „nebunia” noastră într-un film artistic care va revoluționa lumea celor ce știu să-și trăiască pasiunea și s-o ridice la statutul de artă” arată postarea celor din PCH.


Lansarea proiectului cinematografic “PRIMA OARA-I GRATIS” (FIRST TIME IS FREE).

Postarea dinamoviștilor continuă: „Un film despre tine, despre noi, despre creativitatea noastră care a devenit scenariu de film. Ești parte din povestea ce va fi ecranizată.

Și mai mult decât atât, ești printre cei care pun umărul la realizarea acestui proiect: Banii din vânzarea biletelor vor intra în bugetul pentru producerea filmului.


Prima oară a fost gratis. Acum e …aproape gratis: doar 5 lei biletul.


Rezerva-ți locurile alături de câinii tăi, așează-te comod într-unul dintre sectoarele Arenei și ia parte la un eveniment unic: Lansarea proiectului cinematografic “PRIMA OARA-I GRATIS” (FIRST TIME IS FREE).

Un film artistic de lung metraj care explică în detaliu povestea celei mai cunoscute coregrafii din lume.

O poveste despre pasiune și inteligență pe de-o parte, despre aroganță și superficialitate, pe de alta.


Pandemie sau nu, haideți să umplem nu doar o sală de cinema, ci intreaga Arena Națională pentru un meci de FIFA 20, între Dinamo EA Sports și Manchester City.

Teaser-ul filmului va fi prezentat în deschiderea meciului.

Ziua vizionarii o stabilim împreună.

Povestea despre geneza acestui film va fi dezvăluită ochilor în ziua în care Arena Națională va fi sold-out.


HAIDEȚI SĂ MAI DOBORÂM UN RECORD: O Arenă de 55.000 de locuri SOLD-OUT!


Intra aici: https://www.bilete.ro/…/unele-povesti-trebuie-spuse-31-aug-…, cumpără cât mai multe bilete și poți câștiga una din cele 48 de invitații la premiera filmului “Prima oara-i gratis”, din august 2021.


Distribuie peste tot! Pune la comentarii screenshot cu biletele cumpărate! Etichetează-ți prietenii!


PS: ProgramDDB este programul care a ținut Dinamo în viață. FII ȘI TU PARTE DIN ACEST PROIECT! Înscrie-te aici: www.programddb.ro

Cotizația este de 48€/an, cu posibilitatea de a plăti în 6 rate de câte 8€, adică 40 de lei la fiecare două luni”.


sursa: prosport.ro

Comentarii