Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Gabi Răduță dă din nou de pământ cu Ionuț Negoiță, după calificarea lui Dinamo U19 în finală: „Ei sunt «câinii» adevărați!
Gabi Răduță dă din nou de pământ cu Ionuț Negoiță, după calificarea lui Dinamo U19 în finală: „Ei sunt «câinii» adevărați!
Gabriel Raduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, aplaudă calificarea echipei sub 19 ani în finala Ligii Elitelor și bate din nou obrazul patronului Ionuț Negoiță.


Deși i s-a refuzat prelungirea contractului cu Dinamo, Gabi Răduță, acum membru în departamentul de scouting al Federației Române de Fotbal, a rămas cu sufletul alături de grupele de copii și juniori și încă vorbește la persoana I plural despre situația de acolo.


Gabi Răduță era sigur de calificare

Dinamo București a învins UTA Arad în semifinalele Ligii Elitelor U19 și a obținut calificarea în ultimul act al competiției și va juca finala cu Viitorul Constanța. Gabi Răduță nu este deloc surprins de această performanță pentru că știe ce avea la „ușă”.

„Eram convins 100% că o să ajungem să jucăm din nou finala. E un mandat reușit, un mandat cu niște antrenori și niște copii minunați. Din păcate, în club rămân oamenii care au interese proprii, oamenii care sunt total neprofesioniști și văd că tot sunt păstrați în club. Pentru mine e de neînțeles. Ce am făcut noi la Dinamo în șapte ani, nu a reușit nimeni în România, decât Viitorul, dar cu o diferență de la cer la pământ de buget, infrastructură, organizare. Noi pe un teren sintetic, fără masă, fără vitaminizare, fără transport, fără apă, fără nimic, ce să mai. Fără mingi! Cu mingi luate de la echipa mare, care se desumflau. Ne puneau să sărim gardul, să plece paznicii de la teren să ne antrenăm. Ne-am demonstrat profesionalismul cu vârf și îndesat, adică ne-am depășit condiția demult”, a spus Gabi Răduță, pentru ProSport.

„Ei sunt «câinii» adevărați! Negoiță confundă șantierul cu fotbalul”

Gabi Răduță a rămas puțin dezamăgit că dintre cei din club doar Ionel Dănciulescu s-a gândit la el în această perioadă, dar anunță că nu poate sta departe de juniorii pe care i-a urmărit crescând, astfel că va merge neinvitat la finala Ligii Elitelor U19.

„Nu am fost invitat la meciurile astea. Doar Ionel Dănciulescu m-a sunat și m-a întrebat dacă îmi doresc să vin. M-aș fi așteptat să mă sune Gigi Mulțescu, pentru că am o relație foarte bună cu el. La finală, cred că o să mă duc chiar dacă nu am invitație de la Dinamo, îmi iau de la FRF. În schimb, m-au sunat copiii, m-au sunat antrenorii, mi-au trimis imagini. Ei sub nicio formă nu m-au uitat. Ei sunt «câinii» adevărați, ei sunt copiii crescuți în spiritul lui Dinamo”, a spus Gabi Răduță, mândru.

Nu a uitat să îl „certe” pe Ionuț Negoiță, după ce în urmă cu ceva timp patronul lui Dinamo a oferit o declarație care l-a marcat pe Gabi Răduță: „La un moment domnul Negoiță întreba ce să facă cu cupele de plastic, numai că el nu a înțeles că acele cupe de plastic înseamnă spiritul lui Dinamo. A confundat șantierul cu fotbalul. Este vorba despre o calificare în UEFA Youth League plus bani aduși la club, plus imagine, dar el nu a înțeles asta niciodată, pentru că vine dintr-un alt domeniu și a încurcat business-ul cu fotbalul sau cu sportul în general. Sunt două lucruri total diferite”.


Soluția pentru Dinamo: Mircea Rednic, manager


Întrebat despre o posibilă redresare a corabiei, Gabi Răduță este de părere că singura soluție ar fi îndepărtarea tuturor celor din club, inclusiv a lui Ionuț Negoiță și a lui Bogdan Bălănescu, și revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo.

„Soluția ar fi ca acest club să fie curățat, să fie luat totul de la zero, cu Mircea Rednic manager general, David Alexandru președinte, pentru că a fost cel mai activ președinte pe care l-am avut în ultimii șapte ani la Dinamo. Cu un centru puternic care să aibă coerență și strategie cu prima echipă și să ne și autofinanțăm, să facem și performanță. Mircea Rednic m-a ajutat foarte mult în ultimul lui mandat la Dinamo, a luat copii în cantonamente, la antrenamente la echipa mare. Începusem o treabă foarte bună cu el”, consideră fostul șef al Centrului de Copii și Juniori din „Ștefan cel Mare”.


„Deja trei dintre ei sunt la echipa mare, Borcea, Bani și Fara. Dar sunt mulți alți jucători foarte interesanți. E un grup destul de puternic. Am lăsat în spate 3-4 ani foarte buni, ca ei să joace toate finalele. Avem niște copii foarte buni. Au constanță în evoluții, numai că trebuie promovați la prima echipă.

Eu sper să o câștigăm. Finala nu se joacă, finala se câștigă. Valorile sunt egale, depinde de prospețime, de ziua respectivă, dar sper ca semințele și covrigii noștri față de vitaminele și mineralele lui Hagi să câștige”, a mai spus Gabi Răduță, pentru ProSport.


Comentarii