Post Top Ad


Anunţul făcut de Iuliu Mureşan: ”Va pleca”

 


Din cauza ca clubul de fotbal Dinamo București a ajuns în insolventa, Dinamo este nevoita sa-și vanda golgheterul pana și unei rivale din campionatul intern. 
Iuliu Mureşan, anunță ca sunt în negocieri și cu un club din liga 1 pentru transferul lui Deian Sorescu,


 dar menționează golgheterul echipei va pleca de la Dinamo doar în condiții avantajoase clubului Dinamo și anume suma de bani care se cere pe el. Mureşan nu exclude nici varianta în care pe Sorescu nu se da suma vruta pe el și va rămâne la Dinamo. 


Deian Sorescu are cale liberă către o altă echipă din Liga 1


”Eu am vorbit cu Deian chiar aseară, era bine, era ok. Dacă va veni o... avem nişte discuţii cu un club din ţară de un transfer. Sigur că o să plece în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii.
Dar el este un jucător de bază la Dinamo, e golgheterul echipei, al patrulea golgheter al campionatului, un jucător foarte bun şi nu merita să se întâmple acel gest împotriva lui (n.r. când a fost dezbrăcat de suporteri), care aş vrea să nu se mai repete.


Deian este în echipă, un sportiv puternic, de aceea a şi dat atâtea goluri, ne bazăm mult pe el, dar dacă oferta se va concretiza, va pleca,  dacă nu, va rămâne la Dinamo.


Avem nevoie de Sorescu în continuare”, a declarat Iuliu Mureşan, " conform telekomsport.ro.

Comentarii