Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primele declarații ale lui Florin Răducioiu din postura de team-manager a lui Dinamo






Florin Răducioiu, a fost prezentat astăzi de conducerea dinamovista, el va ocupa postul de team-manager la Dinamo. Răducioiu este conștient ca a venit într-un moment foarte delicat pentru Dinamo, dar nu dezarmează și spune ca va veni cu starea de spirit pozitiva și de luptător.  


„M-am reîntors după atâția ani la Dinamo, sunt bucuros și voi încerca să-l ajut pe Flavius cu starea de spirit la echipă. Este foarte important să creăm o stare de spirit cât mai repede, pentru că, din păcate, timpul este inamicul nostru. 

Avem nevoie să câștigăm meciurile cu orice preț, trebuie să facem tot posibilul să scoatem echipa din această situație. Nu sunt un tip căruia îi place să vorbească, mie îmi plac faptele și voi face tot ce îmi stă în putință să-l ajut pe Mister, să fiu aproape de echipă și să avem un început foarte bun. 



Eu zic că e momentul potrivit să mă reîntorc, într-un moment destul de dificil. E o provocare, acesta este clubul care m-a format. Consider că pot și am datoria să-i ajut pe băieți și pe Mister, este indiscutabil. Vreau să mă implic în anumite lucruri. Trebuie să redresăm această situație, acest club nu merită această poziție în clasament. Nici nu vreau să mă gândesc la o retrogradare.-Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Comentarii