Post Top Ad


Speranțe de la un fotbalist dorit de majoritatea suporterilor. Doamne ajută!

     Revenim cu o veste buna. Costin Amzăr părea că o va părăsi pe Dinamo în această iarnă, dar se pare ca conducerea dinamovista cred ca a ales soluția cea mai buna și potrivita pentru Dinamo și de ce nu și dorința suporterilor, aceea de a il pastra in lot, conform dinamo1948.club. Cred ca va aduceți aminte majoritatea dintre voi, ca la aflarea vestii ca Costin Amzăr  ar putea pleca de la Dinamo împrumut, am hotărât sa scriu câteva cuvinte despre acest jucător pe care eu îl vad o speranță. 

Uite asa arata titlul postării noastre și scurtul comentariu și ma bucur ca s-a ajuns la alegerea cea mai înțeleaptă și susținuta de suporteri. Parca reîncep sa cred ca Dinamo este al nostru, al tuturor suporterilor! Hai Costin Amzăr! Ai talent cu carul din punctul meu de vedre si cel mai important susținerea suporterilor, te rog nu ne dezamăgii. 

Cum arată lista de plecări de la Dinamo. Ce se va întâmpla cu pustiu minune Amzar


"Astăzi se va negocia cu o parte din jucătorii lui Dinamo. Cu unii din jucători se dorește rezilierea contractuala, iar o parte din pustii crescuți de Dinamo o sa fie împrumutați la alte echipe pentru a avea meciuri mai multe în picioare. Personal nu-mi doresc ca pustiul minune Amzar  sa fie împrumutat, ci sa fie cooptat în primul lot al echipei Dinamo și jucat."

Comentarii