Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | ”Extracomunitarii” lui Dinamo s-au îndrăgostit de București: ”Am simțit ceva special”/ ”E un apel disperat”








Marți, în studioul Digi Sport Matinal, au fost prezenți Stefan Vujic, Dan Savenco și Alireza Mousavi, trei dintre jucătorii pregătiți de Constantin Ștefan.

Croatul a venit în România în 2017 și s-a îndrăgostit de București. După doi ani la rivala Steaua, Vujic a semnat cu Dinamo și va juca în optimile Ligii Campionilor: ”Când am venit în România am venit la Steaua. Au fost doi ani minunați, după asta am schimbat clubul. A fost foarte rapid, am simțit ceva special aici în România, în București, și n-am vrut să schimb. Simt ceva special aici. Depășește sfera a ce înseamnă profesionism în sport, ne simțim ca o familie și asta ne face să avem și performanțele acestea”, a spus Vujic, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Alireza Mousavi și Saied Heidarirad își pot lua cetățenia română
Saied Heidarirad și Alireza Mousavi, iranienii de la Dinamo, își pot lua cetățenia română pentru a rămâne la Dinamo: ”Nu știu ce să fac acum, am vorbit cu șeful, cu domnul Georgescu, a spus să facem ceva să fie bine pentru mine și pentru Saied. Da, dacă asta merge (n.r. - să își ia cetățenia română). Dacă nu merge, nu știu ce să fac. Suntem dinamoviști, vedem ce se poate face”, a punctat Mousavi.

Românul Dan Savenco și-a expus și el punctul de vedere cu privire la decizia FRH: ”Dacă urmărim interviul lui Saied, imediat după meci, cred că era puțin cu lacrimi în ochi. Sper să fi fost de bucurie. Este un apel disperat, asta trebuie să înțeleagă lumea. Nu trebuie să ajungem în situația asta. Se pot face alte strategii pentru ceea ce se dorește. Suntem cea mai săracă echipă din ceea ce înseamnă Champions League.

Cei de la PSG, dacă vor, la două săptămâni schimbă o echipă. Noi cred că suntem legitimați cam 5.000 de jucători, ei cred că sunt undeva pe la 500.000. Ei au posibilitatea să aducă ce e mai bun din Franța. Ei de ce nu au doar francezi în echipă?”, a spus Savenco.

Strigătul lui Saeid: "Vă rog, ajutați echipa asta! Ajutați țara asta, ajutați Dinamo!"
Un alt iranian, portarul Saeid Heidarirad, a avut un discurs emoționant după Dinamo - Sporting. Goalkeeper-ul a făcut un apel disperat către Federația Română de Handbal, care din sezonul viitor pregătește o regulă controversată. Doar 3 jucători extracomunitari vor avea voie să folosească echipele din România, în condițiile în care Dinamo are 8!

”Trebuie să ne ajutați. Dinamo ar fi mult mai slabă sezonul viitor, dacă se va da această regulă. Dar îi rog (n.a. - pe cei de la Federație) să schimbe acest criteriu, sper s-o facă. Dacă nu, vreau să plec de la Dinamo. Dau totul pentru club, fac efortul să-l ajut, vreau să joc aici.

Vă rog, ajutați echipa asta, e din țara voastră. Trebuie să fie ajutată, susținută. Vă rog, vă rog, vă rog, ajutați țara asta, ajutați Dinamo! Dinamo e acum în Europa, e faimoasă, trebuie să fie în top în continuare!”, a spus Saeid, după meciul cu Sporting Lisabona.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii